Ljubav bez skandala: Zašto toliko volimo Slobodu i Vojina

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović. Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su omiljeni glumački par Srbije - obožavamo da ih gledamo na ekranu, ali se takođe divimo njihovom potpuno običnom privatnom životu. Čuvaju svoju intimu od javnosti, a detalji koje podele otkrivaju da žive skromno i sasvim "normalno".

Baš kao Milena Dravić i Dragan Nikolić, Sloboda i Vojin oduševljavaju i u svojim ulogama, ali i kada se nađu na crvenom tepihu.

Glumački par tiho i skromno gradi svoj porodični život daleko od očiju javnosti, a objave koje dele na društvenim mrežama otkrivaju jednu sasvim običnu svakodnevicu roditelja dve devojčice.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović. Foto: Marija Dejanović/Nova.rs
Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović. Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Nema luksuznih jahti i hotela – dokaz za to su njihove fotografije sa letovanja.

Ćetković nosi klompe, što je mnogima bilo jako simpatično, dok Sloboda na suncu uživa u običnoj beloj majici.

*

Upoznali su se na snimanju filma „Zona Zamfirova“, koji ih je oboje vinuo u zvezde. Međutim, nisu tada započeli svoju vezu, jer su oboje bili zauzeti.

Vojin je zapravo bio oženjen novinarkom Natašom Milovanović, dok je Sloboda bila u vezi sa Jugom Radivojevićem, koji je reditelj.

„Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo ‘Zonu Zamfirovu’, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio“, govorio je Vojin u „Balkanskoj ulici“. On je inače stariji od Slobode 10 godina.

Nakon snimanja fila „Pljačka Trećeg rajha“, Sloboda i Vojin postali su bliski prijatelji. Njihova ljubav započela je 2004. godine.

Venčali su se četiri godine kasnije, nakon veridbe na Siciliji. Sloboda je na Instagramu podelila fotografiju sa svadbe. Od tada su u stabilnom braku koji nema skandala niti glasina koje ga prate.

Dve godine nakon venčanja, glumci su postali roditelji bliznakinja, a od tada su im maksimalno posvećeni.

Devojčice nikada nismo videli u javnosti, što je za poznate ličnosti jako teško. Ipak, Sloboda i Vojin su decu uspeli da sačuvaju od medija.

U retkim izjavama za medije kažu da je njihov brak „kao i svaki drugi“.

„Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno“, rekla je Sloboda za „Gloriju“.

Često ističu i da decu vaspitavaju da budu skromna – a u njihovim izjavama jasna je i velika ljubav s kojom se može poistovetiti svaki roditelj.

„Niko iz njihove škole ili odeljenja ne odudara po nekim merilima. Nemaju odnos prema tome ko koji telefon nosi. Vrlo sam zadovoljan njihovim ukusom. Obe idu u muzičku školu, tako da se i tu baždare i formiraju. Počeo sam mnogo da učim od svojih ćerki, imam ih dve. Jedna prilično liči na mene, mentalno i fizički. Shvatio sam i ko sam i šta sam i kako razmišljam, koliko sam emotivan, koliko nisam, koliko sam tvrdoglav, samo gledajući njih dve i prepoznajući njihove osobine „, ispričao je za medije Vojin.

Sloboda takođe kaže da je svesna da njihova veza odudara od stereotipa koje se vezuju za glumice.

„Ljudima je zabavno da posmatraju naš život. Štošta im je neshvatljivo, jer retko koji glumački par opstaje, ili uopšte dvoje ljudi iz javnog života. Stalno ste pod pritiskom, stalno vas neko posmatra, ocenjuje, priča o vama… Čim vide naše ćerke, počnu da ocenjuju da li liče na Vojina ili mene. To je nešto s čime čovek mora da se nosi, samo što se one u toj situaciji nisu našle svojom voljom, a nas dvoje smo odabrali,“ rekla je glumica.

***

Bonus video: Dan majke trojki

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram