Muž finalistkinje Vimbldona je momak problematične prošlosti

vimbldon karolina pliškova muž
Foto: AELTC/David Gray / AFP / Profimedia

Mihal Grdička, bivši sportski analitičar, danas je suprug teniserke Karoline Pliškove i ujedno njen menadžer. Ipak, i dalje se pamte njegovi veliki skandali, pa Grdičku godinama prati glas da je loš momak.

Nekada prva teniserka sveta, Karolina Pliškova danas igra u finalu Vimbldona sa Ešli Barti. Iz lože će je bodriti njen suprug Mihal, s kojim je Karolina već godinama u ljubavi.

Međutim, njihovu vezu prate brojni skandali, pre svega zbog njega.

Naime, 2016. on je otpušten sa televizije na kojoj je radio nakon što su se pojavili snimci na kojima Grdička pijan urinira na ulici. Uz to, dok je Karolina igrala na Vimbldonu, on je u vidno pijanom stanju bio poprilčno intiman sa drugom ženom, pišu na sajtu WomensTennisBlog.

Njega inače bije glas da je veliki ženskaroš, a ranije je bio i u vezi sa koleginicom s televizije, koja je od njega starija 10 godina. Sa njom ima jednu ćerku.

Ipak, njegova i Karolinina ljubav je nekako izdržala, pa su verili, i to tajno, tokom turnira u Vimbldonu 2017. godine. I svadbenu ceremoniju su sakrili od javnosti i detalje podelili tek prilično kasnije, pišu na sajtu FirstSportz.

Čini se da od tada Mihal i Karolina vode miran bračni život, bez skandala i kontroverzi. Zapravo, na osnovu Karolininih fotografija na Instagramu, izgleda da njih dvoje uživaju u zajedničkom druženju, bilo da je to kod kuće ili na poslu.

Inače, 33-godišnji Grdička, koji je rođen u Pragu , ranije je igrao fudbal, ali je zbog povrede morao da se odrekne sna o profesionalnom igranju. Od tada uživa u tenisu i trčanju, a pre svega brine o karijeri svoje supruge.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: GEJ VENČANJE