Ko je žena hrvatskog Ilona Maska

mate rimac katarina lovrić
Foto: DENIS LOVROVIC / AFP / Profimedia

Mate Rimac, kog zovu hrvatskim Ilonom Maskom, u ljubavi je duže od šest godina sa Katarinom Lovrić. U julu prošle godine poznati biznismen ju je zaprosio, a nedavno su se i venčali.

Uspešni hrvatski preduzetnik i svetski poznat inovator Mate Rimac (32) oženio se svojom dugogodišnjom devojkom, ekonomistkinjom Katarinom Lovrić (29), piše Dnevnik.hr.

Kako se navodi, par je izgovorio sudbonosno „da“ u Splitu u Vili Dalmacija, koja je popularno mesto za venčanja i poznata kao Titova vila. Nalazi se u blizini obale, a visokom šumom zaštićena je od znatiželjnih pogleda.

Mate i Katarina imali su jednostavnu i skromnu ceremoniju na koju su pozvali 30-ak ljudi.

Za venčanje koje je održano u četvrtak Lovrić je umesto klasične venčanice obukla jednostavan beli kombinezon s čipkastim plaštom, a Rimac je na sebi imao belu košulju.

Tokom ceremonije na obali gosti su uživali u opuštenoj atmosferi, što se videlo na fotografijama koje je Katarina objavila na svom Instagramu.

Prethodno su na sajtu Gloria.hr pisali da je tema venčanja ovog para priroda i da će sve na svadbi biti uređeno u tom stilu, a staklenu dvoranu u kojoj će se slaviti nakon crkvenog obreda okruživaće oko 150 bala sena.

Privatnost para i njihovih gostiju bila je u rukama brojnih čuvara, a za sjajnu atmosferu bile su zadužene muzičke zvezde Bajaga i Zabranjeno pušenje.

Inače, Mate, koji vodi poznatu automobilsku kompaniju, i Katarina skrivaju svoj privatni život od javnosti i retko kad se mogu negde videti zajedno. On samo povremeno podeli pokoju fotografiju s njom na društvenim mrežama, kao što je bilo kada se u julu prošle godine pohvalio da ju je zaprosio.

Njih dvoje su u vezi su više od šest godina, ali o svojoj velikoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima niti su se ikada eksponirali. O privatnom životu hrvatskog uspešnog preduzetnika zna se vrlo malo, ali svima je jasno dao do znanja da mu je Katarina velika podrška. Ona je iz Livna u Bosni i Hercegovini, gde su takođe priredili svadbeno slavlje, a studirala je marketing u Zagrebu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja