Lepotica iz serije „Budva na pjenu od mora“ na snimanju se zaljubila u 22 godine starijeg kolegu i nestala s ekrana – evo gde je sad

Sanja Jovičić
Sanja Jovičić; Foto: Budva na pjenu od mora

Crnogorska glumica Sanja Popović sreću je našla pored 22 godine starijeg kolege, a njihova ljubavna priča je veoma zanimljiva.

Crnogorska glumica Sanja Popović (35), devojačko Jovićević, stekla je veliku popularnost ulogom bogatašice Bojane Bačić u hit seriji „Budva na pjenu od mora“. A gledali smo je i u telenovelama „Hotel Balkan“ i „Od jutra do sutra“ u kojoj je igrala sporednu ulogu Miljane. Zanimljivo je da je u ovoj telenoveli 2023.  igrala sa mužem Branimirom Popovićem.

Prelepa glumica sa Cetinja uživa u braku sa crnogorskim glumcem i miljenikom žena Branimirom Popovićem (57) koji je od nje stariji 22 godine.

Njihova ljubavna priča je veoma zanimljiva. Oni su se upoznali na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, gde je Branimir bio profesor, a lepa glumica studentkinja.

Branimir Popović Foto:G.G./ATAImages

Zbližili su se kasnije na setu serije „Budva na pjenu od mora“ 2012. godine, u kojoj su imali veliki broj zajedničkih scena. Između njih se rodila ljubav, ali kako su mediji prenosili, dugo su se dvoumili da započnu vezu zbog velike razlike u godinama.

Venčali su se 2013. na Jahorini, a iste godine kao kruna njihove ljubavi na svet je stigla ćerka Sofija.

Branimir Popović Foto:E-Stock_petar_jovanovic

Poznati par se retko pojavljuje zajedno u javnosti, ali kada se to desi zablistaju ispred objektiva.

„Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira“, izjavio je glumac koji je zahvaljujući ulozi u srpskoj verziji serije „Dinastija“ postao naš Blejk Karington.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram