Ljubavna priča para iz „Budva na pjenu od mora“ kao na filmu

budva na pjenu od mora
Foto: Facebook/Branimir Popović

Serija Budva na pjenu od mora osvojila je publiku zanimljivom radnjom, ali i glumačkom postavom. Među junacima se izdvajaju Branimir Popović i Sanja Jovićević čija ljubavna priča u stvarnom životu podseća na one filmske. Njih dvoje su se zavoleli baš na snimanju serije, neko vreme su se krili, a onda su se venčali i dobili dete.

Branimir Popović, rođen 1967. godine u Podgorici, poznat je pozorišni i filmski glumac i redovni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju.

Baš na tom fakultetu studirala je glumu Sanja Jovićević. Nedugo posle njenih studija oboje su počeli snimanje serije Budva na pjenu od mora. Nije prošlo mnogo, a njih dvoje su se zavoleli.

Branimir je igrao markantnog Martina, a Sanja – Bojanu Bačić, ćerku kontroverznog biznismena Sava Bačića (Mima Karadžić). Sanjina junakinja tokom serije je ostala trudna, ali zanimljivo je da je zapravo Sanja tada zaista bila trudna sa Branimirom.

„Sanja je odlična i vrlo profesionalna iako je u drugom stanju. Radi na ulozi Bojane kao i pre trudnoće, iako smo svi mi oko nje veoma uviđajni i ne dozvoljavamo da se umara. Ona nije nimalo razmažena trudnica“, kazao je jednom prilikom Mima Karadžić.

Branimir i Sanja ni tada ni kasnije o svojoj vezi nisu mnogo govorili. Inače, on je 21 godinu stariji od nje.

Bez mnogo priče, njihova ljubav je jačala i 2013. su se venčali u jednom hotelu na Jahorini.

„Da“ su kazali novogodišnjoj noći, na tajnom venčanju.

I nakon toga nisu se mnogo eksponirali u javnosti. Posvećeni su poslu, ali pre svega svojoj ćerkici Sofiji koju podižu u Podgorici.

„Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću, zbog svog i njenog ličnog mira“, izjavio je jednom Branimir.

On je priznao i da se sasvim promenio otkako je dobio dete i da život sa porodicom može da zamisli samo u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram