Supruga Nikole Đurička retko se pojavljuje u javnosti: Venčali su se tajno pre 22 godine, a ona je sve lepša i lepša

Nikola Đuričko
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages.

Poznati srpski glumac Nikola Đuričko čestitao je na Instagramu svojoj supruzi Ljiljani rođendan zajedničkom fotografijom.

Nikola Đuričko i Ljiljana Nešić već godinama žive u Los Anđelesu, a glumcu je supruga veliki oslonac i „vetar u leđa“ u životu.

Ljiljanu retko kada imamo priliku da vidimo u javnosti, ali je Nikola je u više navrata istakao da mu je ona u prelomnim životnim trenucima bila najveća podrška.

Nikola i Ljiljana su u braku su duže od dvadeset godina. Kruna njihove ljubavi su dvoje dece -ćerka Nađa i sin Đorđe

Par se tajno venčao 2002. godine, a upoznali su se na snimanju filma „Kordon“, na kom je Liljana tada radila kao producentkinja.

Nikola Đuričko i Ljiljana Nešić
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Venčali smo se jer nam je bilo lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno – rekao je Nikola svojevremeno.

Kada je razmišljao o tome da se preseli van granica Srbije supruga mu je dala „vetar u leđa“.

Nikola Đuričko i Ljiljana Nešić
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je razmišljao o promeni mesta boravka i da se oproba u Americi, najveća podrška mu je kao i uvek bila supruga Ljiljana, za koju je više puta isticao da mu je uvek bila „vetar u leđa“.

„Mnogo puta sam rekao, bez moje Ljilje ništa se ne bi desilo. Ja sam stidljiv i veoma lenj, ali imam puno ideja. Ona je negde pročitala, ili izmislila, da je svaka neostvarena ideja zapravo halucinacija i džaba vam najbolja ideja ako je ne ostvarite ili bar pokušate da je ostvarite. Igre, knjiga i stend-ap koji sam osmislio dugo su bile stvari koje su stajale na policama, projekti koji su čekali da se nekad nešto dogodi. Bez njene inicijative sigurno bi još bili na policama“, ispričao je jednom prilikom Nikola Đuričko.

Nikola Đuričko
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac priznaje da njegova supruga vodi glavnu reč u kući. Ona je ta koja brine o svemu.

„Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva“, rekao je Đuričko jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram