Ko je glumica Jana Ivanović koja je osvojila publiku kao fatalna beogradska zavodnica

Jana Ivanović
Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Mlada glumica o kojoj će se tek pričati.

Sinoć je u Beogradu održana premijera filma „Što se bore misli moje“ koji govori o zanimljivim detaljima iz života kneza Mihaila Obrenovića. Posebna žena u priči o ovom srpskom vladaru bila je Katarina Konstantinović, koja je bila poznata kao fatalna Beograđanka. Nju je publici dočarala mlada srpska glumica Jana Ivanović (25).

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Jana je nedavno za medije rekla da je Katarinin lik koji igra intrigantan i zanimljiv pošto je bila fatalna žena, a mnogi muškarci su bili zaljubljeni u nju, kao i knez Mihailo Obrenović.

„Ono što je još zanimljivije – on joj je bio rođak. Specifična priča. Ona je bila jak ženski lik. Po slikama možemo videti da nije bila neka lepotica, ali je zračila unutrašnjom lepotom. Svojim šarmom i inteligencijom je osvajala muškarce“, navela je glumica.

Foto: Radule Perisic/ATAImages.

Jana je nedavno dobila i specijalno priznanje za ulogu u ovom filmu na Filmskim susretima u Nišu, što joj je bilo velika čast.

„Umetnik uvek ima dozu sumnje. Ja sam na početku, ali verujem da ta doza sumnje uvek postoji u vama i baš zato priznanje znači da ste na dobrom putu, da nastavite da radite na sebi i da to što radite ima smisla“, priznala je glumica, koju smo ranije gledali i u seriji „Močvara“.

Osim o ulogama i nagradama, o Jani nema mnogo poznatih podataka.

Ali ako zavirite na njen Instagram profil, videćete da je ona jedna mlada žena koja voli da uživa u životu, pre svega da putuje.

Ona sa publikom povremeno podeli koliko joj je lepo dok posmatra krovove Lisabona, dok šeta ulicama Rima, dok istražuje obale Sene u Parizu…

Zanimljivo je da ona rado objavljuje i snimke na kojima svira klavir, te možemo da vidimo koliko je, pored glume, talentovana i za muziku.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram