Ko je drugarica Jelisavete Orašanin koja živi život o kakvom sanjamo

sandra niketić
Foto:instagram.com/sandraniketic/

Na svojoj svadbi je iznenadila zanimljivom obućom.

Pravi bum na domaćoj javnoj sceni bila je njena svadba sa bišvim košarkašem Crvene zvezde Tadijom Dragićevićem. Uspešni, zgodni, mladi, lepi, njih dvoje su bili prava inspiracija medijima te 2018. kada su se venčali.

Sandra Niketić je tada iznenadila mnoge jer je elegantnu uzanu venčanicu sa šljokicama spojila sa belim patikama.

Sandra i Tadija danas imaju dvoje dece, ćerkicu koju su dobili pre dve godine i sina koji se rodio par godina pre toga.

Ona je bivša manekenka i, logično, godinama unazad je u kontaktu s poznatim facama, a među njima je i glumica Jelisaveta Orašanin.

Sandra je pritom pravi sinonim za glam život. Njen profil na Instagramu svojevrsna je šetnja kroz luksuzne destinacije, skupocene modne komade, vrhunske hotele.

Pred drugi porođaj ona je napravila proslavu, takozvani baby shower, gde je za odabrane goste svega bilo u izobilju, a buduća mama je tada pazila na svaki detalj.

Jednom prilikom je kazala i kako je prolazila kroz drugu trudnoću.

„Pokušala sam da se pridržavam zdravog plana ishrane, međutim, do sada mi je bio sužen izbor namirnica koje mi ne izazivaju mučninu. Najviše sam jela sendviče i voće jer mi je tako prijalo. Sada se već mnogo bolje osećam i počela sam raznovrsnije da se hranim. Moje telo inače brzo reaguje na zdravu ishranu i, kada nisam trudna, nemam problem da skinem višak kilograma.“

Zanimljivo je da je Sandra u jednom trenutku napustila manekensku karijeru i, pomalo netipično za većinu žena sportista, ušla u biznis sa luksuznim nekretninama, a ubraja se i u veće domaće influenserke jer je prati više od 100.000 ljudi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram