Čime se bave prelepe žene srpskih sportista

Foto:Screenshot/Instagram/biljanatipsarevic/aleksandratroicki/sofijamilo

Uz naše uspešne sportiste po nepisanom pravilu idu i prelepe žene. Zbog velikih uspeha partnera njihov poziv često ostane u senci, ali mnoge od njih imaju dugogodišnje sopstvene karijere.

Sofija Milošević

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Pre nego što se udala za fudbalera Luku Jovića, Sofija Milošević je uveliko bila poznata našoj javnosti. Dugi niz godina ona se vrlo uspešno probijala u svetu modelinga i krasila naslovnice prestižnih magazina. U žiži je uvek zbog svog atraktivnog izgleda, a ranije se o njoj dosta govorilo i zbog veze sa Viktorom Troickim, potom sa Filipom Živojinovićem, fudbalerom Ademom Ljajićem.

Danas se Sofija skrasila sa Lukom s kojim ima jedno dete, a drugo je na putu. Ima svoj modni atelje.

Biljana Tipsarević

Biljana je u braku sa Jankom Tipsarevićem više od deceniju. Ipak, uspešan suprug nije prva asocijacija na nju jer je ona već dugo modna kreatorka čije modele nose i mnoge poznate dame. Vrlo je uticajna i na društvenim mrežama.

Inače, pre udaje za Janka bila je poznata kao TV lice. Imala je priliku da intervjuiše velike face među svetskim modnim kreatorima poput Roberta Kavalija. U svet mode brzo je uplovila tako što je prvo pokrenula blog o najnovijim trendovima u svetu mode. Pre devet godina diplomirala je modni dizajn u Beogradu, a u međuvremenu stekla ime među domaćim kreatorima.

Aleksandra Troicki

Slaba tačka Viktora Triockog su, izgleda, manekenke. On je prvo bio sa Sunčicom Travicom i Sofijom Milošević, dok se nije primirio uz – takođe manekenku. Aleksandra Troicki je poznato lice u svetu modelinga, s tim što je ona poslednjih godina usporila s karijerom i podiže dvoje dece. Zajedničko vreme oni porodično iskoriste da otputuju negde, a tako je bilo i nedavno kad su pred petu godišnjicu braka uživali na Maldivima.

Jelisaveta Teodosić

Mnogo pre nego što je upoznala košarkaša Miloša Teodosića, Jelisaveta je izgradila svoje ime u svetu glume. Godinama je gledamo u poznatim serijama, filmovima u predstavama, a u međuvremenu se i porodila dva puta. Zbog posla i porodice živi na relaciji Beograd-Bolonja.

Ana Rajković

Supruga golmana naše reprezentacije Predraga Rajkovića bila je manekenka pre nego što se udala za njega. Ana je prilično mlada postala mama i sa Predragom ima dva dečaka. Na društvenim mrežama ona rado deli svakodnevne dogodovštine i trenutno joj je glavna preokupacija odgajanje dece.

Jelena Đoković

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Supruga prvog tenisera na svetu je završila prestižnu poslovnu akademiju na univerzitetu Bokoni u Milanu. Posle toga je počela da radi u jednoj naftnoj kompaniji u sektoru za ljudske resurse. Nastavila je da se usavršava, završila master i doktorat iz menadžmenta. U međuvremenu je stala na čelo Fondacije Novak Đoković, u okviru koje organizuje humanitarne akcije i promoviše mlade talentovane ljude. Podršku njenoj fonadaciji daju i svetske zvezde poput Naomi Kembel.

Aleka Kamila Stojaković

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

Danas 48-godišnja Grkinja ima sa košarkaškom legendom Predragom Stojakovićem troje dece. Bila je dugo jedna od najlepših i jako popularnih grčkih manekenki i TV voditeljki. Otkad se 2006. udala za pet godina mlađeg Peđu, ostavila je karijeru modela i posvetila se porodici.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram