Kako se oblači Irina Šajk kad zna da će sresti bivšeg – u ovoj kombinaciji ništa nije slučajno

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos tome što su u isto vreme stigli po ćerku u školu, bivši par, glumac Bredli Kuper i manekenka Irina Šajk, su po navodima američkih medija - izbegavali jedno drugo.

Irina Šajk se držala na distanci od Bredlija Kupera tokom nedavnog odlaska u školu po njihovu šestogodišnju ćerku Leu u Njujorku.

Uprkos njihovom razlazu 2019. godine, bivši par je zadržao prijateljski odnos, ali su neimenovani izvori rekli za Dejli mejl da su ovaj put „potpuno izbegavali jedno drugo“.

Bredli Kuper
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bredli je primećen kako napušta školu nakon što je u njoj ostavio devojčicu, a onda par minuta kasnije u školu je ušla Irina Šajk. Ona je za tu priliku bila obučena od glave do pete u crno, ali za razliku od mnogih drugih prilika, kada je bila kežual odevena, sada je nosila štikle, crni kaput do zemlje, uz „brze“ naočare je uklopila velike alka minđuše i izgledala je kao prava holivudska zvezda koja želi da prođe neprimećeno, ali je to prosto nemoguće.

Irina
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Irina je inače nedavno ishvalila Kupera nazvavši ga ‘najboljim ocem’ o kome je mogla da sanja za Leu.

U novembarskom intervjuu za Elle, podelila je uvid u njihovu harmoničnu dinamiku zajedničkog roditeljstva, naglašavajući kako su „uvek uspevali da naprave da to funkcioniše“.

Šajk je otkrila i da oboje Leu uključuju u sve segmente svojih života.

„Oboje vodimo Leu svuda sa sobom. Sa njom je super lako“, rekla je.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram