Bredli Kuper uslikan kako prodaje hranu u kamionu, a onda su došle i bivša i sadašnja devojka

RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Fotke govore više od hiljadu reči.

Slavni glumac Bredli Kuper ima novi poslovni poduhvat. Naime, on je sa partnerom prodavao hranu u kamionu na ulicama Njujorka.

Sav prihod ide od prodaje ide neprofitnoj organizaciji koja hrani Njujorčane u nevolji, a odresci od sira koje su prodavali su koštali 10 dolara.

Dok se bavio svojim novim projektom, Bredlija su posetile dve čuvene holivudske lepotice.

Jedna je njegova bivša, a druga je njegova sadašnja ljubav. Pogađate, u pitanju su Irina Šajk i Điđi Hadid.

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivša partnerka Bredlija Kupera Irina Šajk i njihova šestogodišnja ćerka Lea de Šejn došle su da podrže Bredlija u u njegovom novom poduhvatu.

Ruska manekenka je viđena kako se smeje sa Bredlijem dok je stajao u svom kamionu sa hranom.

Njegova nova draga Điđi Hadid je takođe svratila da podrži Kupera, a paparaci su je uslikali kako jede Bredlijeve specijalitete.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nasmejana lica Kupera i Irine govore da su njih dvoje danas u odlčnim odnosima, a to što se posle pojavila i Điđi je znak da ona apsolutno nema ništa protiv toga.

Zaključujući po ovome, sve priče o nekim razmiricama ili problemima među njih troje verovatno padaju u vodu, piše Glossy.

Inače, kamion sa hranom je u suvlasništvu Bredlija i njegovog poslovnog partnera Denija Dijampijetra, koji je takođe i vlasnik picerije Angelo’s u Južnoj Filadelfiji u Pensilvaniji.

Da podsetimo, Bredli Kuper i Điđi Hadid su u proteklo periodu više puta uslikani zajedno. Najpre, početkom oktobra ispred restorana u Njujorku, a zatim i na ulicama Njujorka u šetnji po pljusku istog meseca. Kako je tada pisao Daily Mail glumac i manekenka su u fazi upoznavanja i svaki trenutak koriste da provode zajedno. Od tada njihov odnos intrigira javnost.

Slavni zavodnik iz dugogodišnje veze sa Irinom Šajk ima ćerkicu Leu De Senu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram