Zašto najpoželjniji zavodnik Holivuda i dalje živi s mamom

Foto: T-Mobile / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Volim što je tu.“

Briga o našim roditeljima u odraslom dobu nije lak zadatak. Naši poslovi i porodica često stoje na putu. Često ne uspevamo da im pružimo potrebnu pažnju i na kraju ili žive sami, a mi rastrzani svakodnevno jurimo s kraja na kraj grada da bismo brinuli o njima ili žive u staračkim domovima. Bredli Kuper je odlučio da uradi stvari malo drugačije. Uprkos tome što važi za zavodnika i jedan je od najcenjenijih glumaca, sa filmovima koji su zaradili više od 11 milijardi dolara, odlučio je da se preseli kod svoje majke kako bi se brinuo o njoj.

Bredlijev otac, Čarls Kuper, radio je na berzi, dok je njegova majka Glorija bila voditeljka vesti na NBC-ju.

Foto: Mark RALSTON / AFP / Profimedia

Bredli je krenuo stopama svoje majke od srednje škole kada je počeo da radi u Philadelphia Daily News-u. Majka ga je uvela u svet šou-biznisa, misleći da je dovoljno talentovan da bude zvezda. Nakon snimanja filma The Hangover Part II, Bredli se vratio u kuću svojih roditelja da bi bio sa ocem, koji se nekoliko godina borio protiv raka pluća.

Razmišljajući o tom trenutku izjavio je svojevremeno: „Bio sam u veoma srećnoj poziciji jer sam mogao da stavim sve na čekanje u svim aspektima svog života i potpuno se usredsredim na brigu o njemu.“

Opisujući da je ceo proces brige o njegovom ocu bio neverovatno stresan, složen i sveobuhvatan, nastavio je: „Ne mogu ni da zamislim koliko je teže pacijentima i porodicama koje su manje srećne od mene i koje ne mogu sebi da priušte da plate lečenje i budu neprestano s roditeljima.“

Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, otac mu je nakon godina borbe preminuo i njegovu majku je smrt muža potpuno slomila. Nakon toga, Bredli ju je zamolio da se preseli kod njega, u kuću u Los Anđelesu.

Tokom jednog intervjua objasnio je: „U ovom trenutku, dve godine nakon smrti mog oca, ovde smo. Moja porodica je veoma bliska, a smrt mog oca bila je brutalna za sve nas. Bio je to zemljotres, a njegov naknadni potres nije prestao.”

Od tada, Bredli se brine o svojoj majci.

Foto: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Potrebni smo jedno drugom, pa smo tu. Ali nemojte me pogrešno shvatiti. Nije bez komplikacija. Nije da ja živim u kući, a ona u kući za goste. Ne. Ona je u susednoj sobi.”

Dodao je: „Evo u čemu je stvar: ona je sjajna žena. Možemo da se družimo – da to nije slučaj, ne bi bilo moguće ni da živimo zajedno.“

Njegova majka je od tada živela s njim, njegovom ćerkom Leom i njihova dva psa. Tokom godina, Glorija je praktično postala sama po sebi zvezda posećujući elitne žurke i razne dodele nagrada sa sinom.

Foto: Matt Cowan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je takođe podržavala svog sina na razne načine, išla je s njim na svaki crveni tepih, ceremonije dodele nagrada, predstave i premijere.

„Volim što je tu“, rekao je jednom časopisu ubrzo nakon što su se zajedno preselili u njegovu kuću u Los Anđelesu. „Ne bih voleo da je drugačije“, prenosi bright side.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram