Skandalozna prošlost političarke koja je osvojila Bredlija Kupera

Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia, Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudski zavodnik ima novu devojku.

Glumac Bredli Kuper i političarka Huma Abedin su novi par o kojem svi bruje.

Huma je bivša saradnica Hilari Klinton — i bila je supruga osramoćenog političara Entonija Vajnera, piše Page Six.

Upoznala ih je čuvena Vogue urednica Ana Vintur, koja je bliska sa oboje.

„Ana je definitivno igrala provodadžiju. Ona je prijateljica sa Bredlijem i obožava Humu“, rekao je izvor za Page Six.

Holivudski insajder navodi da Bredli u tajnosti izlazi sa Humom već nekoliko meseci, a pre te veze, raskinuo je sa glumicom Dijanom Agron.

Izvor dodaje da je Abedin „rekla nekolicini prijatelja da ima novog muškarca, ali nije rekla ko je to“. Par je došao zajedno na Met Galu 2. maja, a zatim se razdvojio na crvenom tepihu.

Huma Abedin je preživela seks skandal svog muža. Vajner, bivši demokratski kongresmen iz Njujorka, osuđen je 2017. na 21 mesec zatvora zbog seksualnih poruka koje je razmenjivao sa maloletnim licem. Služio je kaznu od oko 15 meseci u Federalnom medicinskom centru u Devensu.

Abedin, koja je muslimanka, ispričala je za The Cut kako je izgubila nevinost sa Vajnerom kada se udala za njega u 32. godini. Ona je rekla da je njihov razvod sada u „završnoj fazi“. Iz tog braka ima jednog sina.

„Srce mi je bilo slomljeno, ičupano, zgaženo, poniženo. Živela sam sa stidom, u sramoti, tako dugo. Kada se pogledam unazad, doživela sam ekstremnu traumu“, rekla je za The Cut.

Abedin je takođe otkrila da joj je Ana Vintur bila od velike pomoći, dodajući da su često zajedno išle u bioskop i da se tada osećala voljeno.

***

Bonus video: Modne katastrofe na Met Gala večeri 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram