Frančesko Toti je rasturio svoj brak od 17 godina – zbog seksi cvećarke

Foto: Marco Iacobucci / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Razvod koji je šokirao Italiju.

Legendarni italijanski fudbaler Frančesko Toti i njegova supruga, TV voditeljka Ilari Blazi, rastali su se posle 17 godina braka zbog glasina da on ima aferu.

Toti i Blazi su bili u ljubavi od 2002. godine i imaju troje dece.

Italijanski mediji pišu da je legendarni fudbaler prevario voditeljku sa Noemi Boči, 34-godišnjom cvećarkom koja je velika obožavateljka kluba Roma.

Takođe, kruže i glasnine da je Blazi imala aferu sa neimenovanim italijanskim biznismenom, kojeg je upoznala dok je vodila „Velikog brata“.

Totijeva navodna ljubavnica, Noemi Boči, takođe se rastala od svog partnera Marija Kaučija, vlasnika rimskog kluba Tivoli, sa kojim deli dvoje dece.

Blazi je sinoć objavila saopštenje u kojem je potvrdila razvod.

„Posle 20 godina zajedno i troje divne dece, moj brak sa Frančeskom je završen. Međutim, proces razdvajanja će ostati privatna stvar i neću davati nikakve dalje izjave. Pozivam sve da ne šire spekulacije i, pre svega, da poštuju privatnost moje porodice“.

Toti je takođe govorio o razvodu.

„Pokušao sam da prevaziđem krizu svog braka, ali danas shvatam da je razvod, iako bolan, neizbežan. Sve što sam rekao i uradio poslednjih meseci rečeno je i urađeno da zaštitimo našu decu, koja će uvek biti na prvom mestu u mom životu. Nastaviću da budem blizak sa Ilari u podizanju naše troje divne dece, uvek poštujući svoju suprugu. Verujem u krajnje poštovanje naše privatnosti, posebno mira naše dece“, rekao je za Ansa.

Foto: Marco Iacobucci / IPA / Sipa Press / Profimedia

Toti i Blazi su se venčali u Rimu 2005. godine, a svadba je emitovana na televiziji u Italiji.

Imaju sina Kristijana, rođenog kasnije te godine, i dve ćerke Šanel (15) i Izabel (6).

***
Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram