Kako je Džordžina izgledala pre glamura sa Ronaldom

Džordžina i Ronaldo
Džordžina i Ronaldo, Foto: Fco Javier Castillo/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ljubav na prvi pogled desila se još 2016. godine kada je Kristijano Ronaldo ugledao Džordžinu u jednoj radnji gde je ona radila kao prodavačica. Džordžina Rodrigez sada ne samo da putuje svetom privatnim avionom i luksuznim jahtama, ona krasi naslovne strane brojnih magazina - i ima toliko novca da je svom izabraniku poklonila i Mercedes džip. Njen stil i lepota privlače pažnju celog sveta, ali kako i sama kaže, nije oduvek bila takva lepotica.

Njena veza ju je koštala posla. Kupci su stalno dolazili u radnju u nadi da će uočiti Ronalda – i molili Džordžinu za selfije. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se menadžment i Džordžina međusobno složili da je najbolje da ona ode i zauvek prestane da radi.

„Uvek su me čekali fotografi. Direktor mi je rekao da siđem u podrum jer nije želeo da me vidi u radnji. Počelo mi je da mi bude veoma neprijatno i onda sam napustila posao“, istakla je Džordžina.

Međutim, model i verenica Kristijana Ronalda i sama priznaje da nije bila toliko lepa kada je odrastala.

Džordina pre Ronalda, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Kad sam bila mala, bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Pri rođenju niko ne bi rekao da ću kasnije izrasti u lepoticu. To su mi oduvek govorili, ali volim sebe takvu kakva jesam. Niko nije savršen, svi smo jedinstveni i to je samo po sebi posebno”, izjavila je u jednom intervjuu.

Izašao je tizer za Netfliks dokumentarac o njenom životu, a već je opšte poznato da njen život nije bio nimalo lak.

Sudeći po fotografijama iz prošlosti, imala je tanje usne, a nešto širi nos i i dalje se u javnosti spekuliše da li se podlegla nekim estetskim korekcijama.

Džordžina Rodrigez
Džordžina Rodrigez, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bilo kako bilo, ona je danas poznata po svojoj lepoti i isklesanoj figuri, te mnogim ženama služi kao fitnes inspiracija. Ona svoju formu održava redovnim vežbanjem i zravom dijetom, ali je kao i većina popularnih ženba u svet – često na meti kritika zbog svog stila.

Realno ju je ljubav sa Kristijanom Ronaldom probila u javni svet, te je obasuta raznim modnim ugovorima, kao i ovim ugovorom sa Netfliksom, te se smatra da na računu trenutno ima više od 20 miliona funti.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram