Moderna Pepeljuga: Džordžinin put od potpune bede do miliona

Ronaldova devojka
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Danas putuje privatnim avionom, nosi najskuplje krpice i nakit, a pre samo nekoliko godina zarađivala je za hleb kao prodavačica. Tako je bilo dok u njenu radnju nije ušetao – Kristijano Ronaldo.

Za Džordžinu Rodrigez (26) kažu da je moderna Pepeljuga jer joj se život iz korena promenio otkad je u ljubavi sa poznatim fudbalerom. Njena bajka počela je jednog dana 2016. godine kada je Kristijano Ronaldo ušetao u Gučijevu radnju u kojoj je ona bila prodavačica. U međuvremenu su dobili ćerku Alanu Martinu, a Džordžina postala najbogatija partnerka fudbalera.

View this post on Instagram

? @louisvuitton #LVSS21

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Pre svega toga, njen put od potpune bede do bogatstva bio je prilično trnovit. Odrasla je u radničkoj porodici u malom selu na severu Španije. Iako je bila prilično dobra u baletu, roditelji Horhe i Ana nisu imali novca da joj plaćaju časove. Otišla je od kuće s 15 godina, a zarađivala sama kako je mogla i stanovala u maloj kući s još petoro ljudi. Potom se preselila u San Sebastijan gde je radila u butiku modne kuće Masimo Duti.

View this post on Instagram

Que afortunada me siento ❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Onda je Džordžina odlučila da nauči engleski jezik da bi se zaposlila u luksuznim radnjama, pa je otišla da radi kao dadilja u u Engleskoj. Kad se vratila u Španiju, radila je u Gučijevoj radnji u Madridu. I baš u tu radnju jednom prilikom je ušao Kristijano Ronaldo.

View this post on Instagram

Hakuna matata ??❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

„Bila je to ljubav na prvi pogled, s obe strane“, rekla je ona kasnije.

Pročitajte još:

Njih dvoje su se nekoliko dana potom sreli na jednom događaju i ubrzo se sve zavrtelo.

Isprva su krili vezu, ali nevešto, pa su fanovi ubrzo pohrlili u butik u kom je radila kako bi je videli. Njenom šefu se to nikako nije dopalo, te je Džordžina dobila otkaz. Prešla je odatle u Pradinu prodavnicu, gde je zarađivala oko 1.000 evra, uz šta je dobijala i proviziju od prodaje. Ipak, ubrzo je i tu morala da da otkaz – baš zbog obožavalaca.

„Zvali su i raspitivali se o meni, glumeći da su klijenti. Stalno su me čekali fotografi, bilo je neugodno“, požalila se kasnije.

Kad je zatrudnela, Ronaldo je taman dobio blizance Evu i Matea koje je rodila surogat majka. Džordžina je danas maćeha i njima, i Ronaldovom najstarijem sinu Kristijanu Junioru (10), kog je takođe rodila surogat majka.

„To nas je zbližilo“, rekla je o Džordžina o tome kako je u dvadesetima biti majka četvoro dece.

Pre dve godine Ronaldo je optužen da je 2009. godine silovao ženu u hotelu u Las Vegasu. On je tvrdio da je nevin, ona mu je verovala. Ostala je uz njega.

„Biti partnerka nekog ko je tako poznat nije lako, ali ne bih se nikad menjala“, rekla je nedavno.

O njihovom braku se dugo šuška, a glasine potpaljuje i ona sama. U avgustu je Džordžina objavila fotografiju s Ronaldom uz status „Daaa“, a potom je snimljena s Kartijeovim prstenom.

Na pitanje hoće li se oženiti Džordžinom, Ronaldo je kod popularnog voditelja Pirsa Morgana odgovorio: „Jednog dana, naravno. Dao sam joj svoje srce i ona je meni dala svoje srce.“

View this post on Instagram

I see you ❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Na sve to i ona ima poruku.

„Dok je on uz mene, imam sve. Osećam se voljeno i paženo. Ljubav pobeđuje sve.“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram