Debakl Ronaldove verenice na Nedelji mode u Parizu

Džordžina Rodrigez
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džordžina Rodrigez, verenica Kristijana Ronalda se poput hodajuće reklame pojavila na reviji Luj Viton u Parizu noseći braon mantil s logom te modne kuće.

Nekim ženama je važno da se vidi koji brend imaju na sebi, i kao da to nije dovoljno, sve začine komadom koji je toliko upadljiv da se teško nosi i uz najjednostavniju kombinaciju.

Džordžina je jedna od njih. Na reviji u Parizu se pojavila u kožnom braon mantilu s LV monogramom, a uz to je uklopila crvene lakovane salonke i sličnu torbicu.

Džordžina Rodrigez
Foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Dakle – sve na njoj je jako skupo, ali dokazuje i staru, dobru tezu – pare nemaju veze sa stilom. Mantil na Džordžini košta 4.500 funti, a torbica 2.310.

Nemoguće je uporediti ovaj stajling s ostalim maestralnim primerima ulične mode koji su ovih dana prodefilovali ulicama „grada svetlosti“. Ovo su neki od njih:

Pariz
Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

*

Pariz
Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

*

Pariz
Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

*

Nedelja mode u Parizu se završila juče, a poslednja revija je stigla kao desert, ona modne kuće Chanel.

Pročitajte još:

Tradicionalno je ova revija održana u Grand Palais-u, ali ovaj put nije bilo scenografije već je pista bila ukrašena samo velikim slovima Chanel. U prvom redu, uz obaveznu socijalnu distancu sedele su Vanesa Paradi i njena ćerka Lili Rouz Dep, glumica Marion Kotijar, Izabel Ađani.

Vanesa Paradi i Lili
Foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Njihovi stajlinzi ove godine su bili umereni i svedeni uz poneko iskakanje, ali nijedno izdanje nije se moglo uporediti sa onim gospođice Rodrigez.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram