Poznate Srpkinje koje su javno pričale o estetskim zahvatima

Ana Nikolić, Ana Kokić, Emina Jahović, Milica Todorović Foto: E-stock/Kobra, Nova.rs

Plastična hirurgija je u Srbiji i dalje tabu tema, i jako malo poznatih i anonimnih žena otvoreno govori o svojim iskustvima.

Među onima koje su shvatile da nema razloga da otvoreno ne govorimo o korekcijama su i neke žene sa domaće scene.

Emina Jahović

Foto: Instagram/yaemina

Pevačica je 2014. rekla da je operisala nos da bi bila zadovoljnija sobom.

„To je bilo davno. Pre sedam godina. Uradila sam nos isključivo zbog funkcionalnosti, ali i estetike. Svaka žena treba, u granicama normale, da promeni nešto na sebi kako bi bila zadovoljna“, otkrila je Emina.

Ana Nikolić

Foto: E-Stock/Kobra

Ana je rekla da je povećala grudi i da podržava estetsku hirurgiju.

„Nakon što sam svoje telo dovela do perfekcije, jedino sa čime nisam bila zadovoljna bila je veličina grudi. Danas je plastična hirurgija sveprisutna i uvek glasam za nju, ali sa velikim preduslovom – najbitnija je mera“, rekla je.

Pevačica je izjavilia i da je botoks iz raja izašao, kao i da radi mezoterapiju i lice hijaluronom, ali da joj je „okej dok sve izgleda kao da nikad ništa nije rađeno“.

Ana Kokić

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica je skinula mladež sa lica i to je sa svojim partiocima podelila na Instagramu.

„Ako se neko pitao da li boli uklanjanje mladeža, ništa ne boli. Ništa osetila nisam“, rekla je Ana.

Suzana Mančić

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nekadašnja Loto devojka je svojevremeno rekla da je „fantastično imati mogućnost da kupiš dva tri kubika mladosti“, ali da treba negovati individualnost, kao i da je šteta kada šetate ulicom i vidite klonirane žene.

„Koristim se svim raspoloživim sredstvima da zadržim lepotu. I doktori su zgodni, pažljivi. Evo, na operaciju kapaka, prvo sam ja vodila Draganu Katić, a pošto se ona oporavila, onda je ona išla sa mnom. Ništa me nije bolelo, a doktor je bio tako dobar frajer, da mi je sve bilo još lakše i zanimljviije“, rekla je Suzana Mančić.

Milica Todorović

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Operisala sam nos. Ranije sam pričala da mi je drug još u školi polomio nos glavom, ali ja sam sebi napravila problem kapima za nos. Osam godina sam stavljala kapi za nos 5, 6 puta dnevno i napravila haos“, rekla je Milica Todorović.

***

Bonus video: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram