Kako je Amber Herd „gurnula“ Karu Delevinj u propast

Foto: Maciel / Backgrid USA / Profimedia

Priča se da su bile ljubavnice.

Britanska lepotica i jedna od najplaćenijih modela Kara Delevinj zabrinula je javnost svojim izgledom i ponašanjem koji ukazuju na to da prolazi kroz težak period.

Ova 30-godišnjakinja nedavno je viđena na aerodromu, izgledala je kao da joj nije dobro, a mnogi su primetili i kako deluje kao da je pod uticajem opijata. Jedva je stajala na nogama, a na kraju je sela na klupu pored puta, samo u čarapama i u vidno lošem izdanju.

Foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nove paparaco fotke podstakle su glasine da manekenki hitno treba pomoć.

Zbog njenog stanja porodica i prijatelji su u panici, a britanska manekenka navodno pod svaku cenu želi izbeći lečenje i rehabilitaciju. Naime, osim problema s zavisnošću, Kara se već dugi niz godina bori s bipolarnim poremećajem i depresijom.

Foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kara je nedavno govorila o tome i otkrila je da se bori s velikim stresom i problemima s mentalnim zdravljem. Rekla je kako je imala traumatično, stresno odrastanje jer joj je majka bila zavisnica od heroina, a dijagnostifikovan joj je i bipolarni poremećaj. Zbog toga je manekenkino odrastanje bilo obeleženo stalnim strahom, toksičnim odnosima i manjkom ljubavi.

Kada je napunila 30 godina, Kara je počela da oseća kako joj se vraćaju stare traume s kojima teško izlazi na kraj.

„Svako ima nešto kroz šta prolazi sa svojom porodicom“, objasnila je Kara i dodala: „Osećam da je moj život bio vrlo stresan, jer je bilo dosta haosa, nisam bila sigurna jesu li neki ljudi dobri ili ne.“

A sad se u celoj priči pojavilo i jedno dobro poznato ime – Amber Herd.

Foto: NR / Backgrid UK / Profimedia

Već dugo se priča kako je Kara bila Amberina ljubavnica za vreme kratkog i burnog braka s Džonijem, a pominjala se i trojka u glumčevom stanu s Elonom Maskom, iako je to on više puta negirao. Ipak, čini se kako je Amberina i Karina povezanost bila mnogo dublja i komplikovanija od onoga što se mislilo.

Prema trač kolumnistkinji Džesiki Rid Kraus , Amber Herd i Kara Delevinj nisu bile samo u ljubavnoj vezi. Takođe su organizovale holivudske seks zabave u koje su bili uključeni mnogi milijarderi, tehnološki moguli i slično. Kara Delevinj navodno je bila jedna od mnogih slavnih žena s kojima je Amber spajala svoje klijente milijardere.

Foto: – / Backgrid USA / Profimedia

Kolumnistkinja nema većih potvrda o Karinoj umešanosti u te zabave, ali postoje fotografije modela na njima. Uvek je u sve to bilo uključeno konzumiranje alkohola i droga, što je glavni deo problema kroz koje Kara trenutno prolazi. Kraus krivi Amber Herd za navlačenje Kare Delevinj na teške droge na tim zabavama.

Ono što definitivno nije pomoglo njenoj situaciji jeste to što je njeno ime uvučeno u suđenje Džonija Depa protiv Amber Herd. Video iz lifta u stambenoj zgradi Amber Heard prikazuje dve glumice kako se ljube, što dokazuje da su se družile za vreme njihovog braka.

Kad je došlo do suđenja veka, postoje izveštaji da je Delevinj izbegavala Amber i da nije odgovarala ni na jedan njen poziv uprkos prethodnoj bliskosti.

Porodica i prijatelji manekenke se nadaju kako za nju ipak nije prekasno te da će se vratiti na dobar put.

***

Bonus video: Protesti i sukobi u Teheranu zbog smrti mlade žene u policijskom pritvoru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram