FOTO Šta se dešava s Karom Delevinj? Tužni prizori sloma čuvene manekenke

Kara
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi tvrde da joj je potrebna pomoć pod hitno.

Kara Delevinj (30) izazvala je burne reakcije kada je u ponedeljak stigla na aerodrom u Los Anđelesu.

Nove fotografije prikazuju Karu skroz raščupanu sa upalim očima i tamnim podočnjacima.

Prema izvorima Dailymaila, manekenka je imala nekontrolisane pokrete tela, ispuštala je telefon par puta i hodala je unaokolo izgledajući veoma nervozno.

Nosila je majicu Britni Spirs, crne helanke sa zelenim, žutim i crvenim trakama, a obuću nije imala već je hodala u čarapama.

Izvor kaže da je Delevinj kasnila dva sata na let, a pre nego što je pristigla na aerodrom uslikana je kako leži u kolima s nogama koje vise kroz prozor.

Njena pomoćnica je držala slamnati šešir na kojem je pisalo „Mamurluk“.

Izvor kaže da je Delevinj bila u avionu oko 45 minuta pre nego što se iskrcala. Nije jasno da li je zamoljena da napusti avion ili ne. Na kraju su njene torbe izvađene iz aviona i vraćene u auto kojim je stigla.

Kara je ranije viđena na festivalu „Burning Man“ a izvori su rekli da se za to vreme nije tuširala i da nije jela.

Izvor je rekao: „Upravo je provela dane u pustinji, nije jela skoro ništa i izgledala je raščupano jer još nije imala vremena da se okupa.“

On je nastavio: „Njeni prijatelji su generalno zabrinuti, ali ona ima dobru ekipu oko sebe. S njom je na festivalu bila i njena sestra. Nije bila sama i ima ko da je čuva.“

Samo nekoliko nedelja pre nego što su se ove fotografije pojavile, manekenka je hedonistički proslavila svoj 30. rođendan sa prijateljima na jahti.

Prijatelj koji ju je video na Ibici primećuje: „Tamo je bila više neuredna nego inače, ali je dobro, napunila je 30 godina i treba dobro da se provede. Ona ne misli da ima ništa loše u načinu na koji živi svoj život i kaže da je potpuno dobro.“

Kara ima ADHD, koji može da objasni naizgled nervozno ponašanje, ali njeni bliži strahuju da nije samo to u pitanju.

Njena majka Pandora se borila sa zavisnošću kada je Kara bila devojčica.

Manekenka je sama otkako se rastala od glumice Ešli Benson 2020. ali saznanja kažu da su njih dve ostale dobre prijateljice.

Kara je trenutno ambasadorka „Diora“ i „Pume“ a od manekenstva je zaradila preko 50 miliona funti.

Ona je jednom rekla: „Novac nije sve. Dođete do tačke u kojoj kažete: ‘Oh, zaradila sam novac, ali sam tako duboko nesrećna i sama’.“

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram