Hrvatska Adrijana Lima udala se za ukrajinskog milionera i nestala bez traga

Foto: PATRICK PRATHER / AFP / Profimedia

Gubi joj se svaki trag.

Nekadašnja hrvatska misica Melita Fabečić (28) postala je tema broj jedan u svojoj zemlji kada se 2017. godine udala za bogatog ukrajinskog biznismena Oleksandra Oniščenka (53), koji je nakon uspešne karijere u konjičkom sportu, odlučio da postane političar.

Foto: Alain Coudert/sportsvisio / Sipa Press / Profimedia

Par se upoznao na jednoj privatnoj zabavi početkom 2016. godine i iste te godine su odlučili da se venčaju, nakon čega su započeli zajednički život u Kijevu.

Javnost u Hrvatskoj je upoznala Melitu još 2013. godine kada se mlada manekenka okitila prestižnom nagradom „Mis Hrvatske“.

Ubrzo je njena profesionalna karijera krenula uzlaznom putanjom, ali je nakon udaje, naprosto nestala sa javne scene.

Ono što se zna o njenom životu nakon sklapanja braka sa ukrajinskim biznismenom, bilo je samo par fotografija koje su u javnosti osvanule nakon venčanja. Ljubav između Melite i Oleksandra nije dugo trajala, a razvod je usledio 2017. godine od kada se o Meliti nije znalo apsolutno ništa.

Prema nekim informacijama, Melita se nakon razvoda vratila iz Kijeva u Zagreb, ali se nije pojavljivala na modnim revijama niti je gostovala u bilo kojoj TV emisiji, iako je interesovanje javnosti bilo jako veliko.

U Hrvatskoj su dugo kružile glasine kako je Melita bila vezana predbračnim ugovorom koji ju je obavezivao da u slučaju razvoda u javnost ne sme iznositi poverljive informacije o svom privatnom životu za vreme braka.

Iako su mnogi pokušavali da dođu do bilo kakvih informacija, to nije bilo moguće ni putem društvenih mreža jer je Melita ugasila sve svoje naloge.

Jedna od njenih poslednjih izjava desila se samo par meseci pre velikog venčanja kada je javnost upoznala sa svim detaljima venčanja i otkrila kako je upoznala svog, sada već bivšeg supruga.

„Srećna sam i zaljubljena. Suprug i ja upoznali smo se mesecima pre, međutim, sam čin venčanja dogodio se na brzinu, gotovo nemoguće brzo. Ne mogu reći baš da je to bila ljubav na prvi pogled, ali mogu da smo kroz upoznavanje zaista kliknuli i da ga je ta iskrenost kod mene osvojila. Nisam tip devojke koja prilagođava istinu drugima. Imam svoje mišljenje i stavove. Naime, njemu zaista ne odolevaju devojke dok mene s druge strane nije toliko impresionirao na prvu loptu zbog, ajmo reći, novca i to je jedna od većih vrednosti koje takav čovek poput njega ceni kod jedne devojke“, izjavila je svojevremeno manekenka.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram