Kako izgleda prebogati zet Marijane Mateus

marijana mateus
Foto: Instagram / marijanamateus

Žive raskošnim životom u Londonu.

Ćerka Marijane Mateus i njen suprug, sin ukrajinskog milionera, jako su misteriozan par. Nemaju društvene mreže i retke su njihove fotografije u medijima. Zna se samo da žive luksuznim životom u Londonu.

Dajana je ćerka srpskog biznismena Miograda Kostića i Marijane Mateus, a Damir je naslednik jednog od najmoćnijih Ukrajinaca, oligarha Rinata Ahmetova.

Mladi milioner je rođen 1988. godine. On radi kao član nadzornog odbora u ukrajinskoj energetskoj kompaniji DTEK u vlasništvu njegovog oca. Magistrirao je na Sir John Cass Business School u ​​Londonu.

Na Jutjubu postoji TV prilog o njegovom životu u Londonu, a to je veoma retko pojavljivanje Damira u medijima.

Foto: Youtube / skylandwatc

Dajana i Damir su zajedno pohađali elitnu švajcarsku školu „Le Rosey”. Venčali su se na maloj ceremoniji u Londonu pre šest godina. Dajana je 2017. godine rodila ćerku.

Rinat Ahmetov, Damirov otac, redovno je na Forbes listi najbogatijih ljudi sveta. Put Ahmetova od skromnih početaka do najbogatijeg biznismena u Ukrajini nakon pada komunizma ostaje pomalo maglovit. Njegov otac je bio rudar, a majka prodavačica. Nekoliko medijskih agencija spekulisalo je o njegovim vezama sa podzemljem.

Ipak, Rinat Ahmetov je poznat i po svojim filantropskim i humanitarnim aktivnostima. U braku s tajnovitom Ruskinjom Lilijom Smirnovom dobio je dva sina – Damira i Almira.

Marijana Mateus i Miodrag Kostić iz braka imaju troje dece, a nakon razvoda ostali su dobri prijatelji.

***

BONUS VIDEO: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram