Misterija ruske milionerke koja pre pet godina nije imala dasku na WC šolji

Polina Nioly
Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia

Da li ste čuli za Polinu Nioli?

Ruskinja koja se kupa u luksuzu i milionima koje je navodno zaradila za samo pet godina, zove se Polina Nioli Puškareva. Novac koji ima nije nasledila, nije joj ni poklonjen, a ono čime se bavi je vođenje društvenih mreža bogatim klijentima, red modelinga, red glume, influenserka je.

ruskinja
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Kako je Polina sama pričala u svojim storijima 2017. nije imala ništa, radila je smene od 12 sati u fastfudu u Rusiji, živela je sa mamom i bratom u minijaturnom stanu u kom je tuš bio u kuhinji, a na WC šolji nije bilo daske. Ispričala je i da je onda rešila da nešto promeni, dala je otkaz u brzoj hrani i počela da vodi društvene mreže jednom kozmetičkom salonu u Rusiji. Tu je, kako priča u jednom videu, imala šefa koji je ponižavao i govorio joj je da je s 20 godina premlada da ima mišljenje. Tada je kako priča „rešila da osnuje kompaniju u kojoj će se ceniti kreativnost“.

ruskinja
Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako je otkrila u jednom videu na TikToku, bivši dečko je ostavio rekavši joj da mu treba više  vremena da se fokusira na svoju karijeru. U tom videu Polina u mini haljini i na visokim štiklama silazi niz stepenice i kaže: „Ono kad dečko raskine s tobom jer želi da se fokusira na svoju karijeru, a ti sad ideš na dejt sa vlasnikom kompanije u kojoj on radi“.

@polina.nioly ♬ Sands - Lethilda

Posle tog videa pratioci su je pitali da li je ta taktika zapravo prikriveni način da se pronađe bogati dečko ili muž.

„Dragi moji, ja imam milione i firmu sa više od sto zaposlenih. Mislite li da mi je potrebno da izlazim sa nekim ko je gori od mene? Ne, hvala“, odgovorila je.

Oko Poline ipak i dalje lebdi neka misterija. Za mnoge, zapravo, nešto nije u redu sa pričom o 26-godišnjoj Ruskinji koja ima skoro milion i po pratilaca na Instagramu i milione u banci. Ima onih koji je zovu novom Anom Delvi, ruskom prevarantkinjom koja se izdavala za bogatu naslednicu, a o kojoj je Netfliks snimio hit seriju Inventing Anna.

Ono što se o njoj zna je ono što ona odlučuje da želi da nam pokaže na svojim društvenim kanalima. U svojoj biografiji sebe definiše: „Filmska producentkinja, milionerka i imigrantkinja u Njujorku“, dodajući da će njen Instagram profil moći da promeni živote onih koji je prate, zahvaljujući svom veoma motivacionom sadržaju. Pa ipak, uprkos njenom na prvi pogled savršenom životu, neka pitanja ostaju bez odgovora. Posebno ona vezana za njen rad u svetu kinematografije, uprkos učešću na nekim važnim festivalima poput prošlogodišnjeg Kanskog festivala.

Baš zbog nepotpunih informacija u vezi sa njenom biografijom i profesionalnom karijerom, počele su da kruže glasine o hipotetičkoj prevari koju će Polina sprovesti. U svojim objavama ona izjavljuje da zapravo potiče iz skromne porodice, ali da će zahvaljujući svojoj producentskoj delatnosti moći da akumulira ogromno bogatstvo.

Na Redditu postoji dosta priča o njoj, u kojima ljudi spekulišu da li je Polina prevara ili je realna uspešna biznis žena. Po nekim svedočenjima, ona prodaje kurseve o uspešnosti svojim fanovima na mrežama i to za mnogo para.

U jednom od novijih videa Polina kaže da trenutno ima bogatstvo od osam miliona dolara.

@polina.nioly Dear boys, we know about finance and investment. Sometimes better than you do 💀 #tinderchallenge #tinderdate #tinderinreallife #datingstorytime ♬ original sound - officialmyramusic