Kako danas izgleda „ona nevaspitana“ iz „Anđela“

Foto:printscreen/youtube/mi nismo anđeli

"Gde si našao ovu nevaspitanu?", pitao je šanker Nikolu u kultnom filmu "Mi nismo anđeli". Ta "nevaspitana" je bila Tatjana Pujin, jedna od naših najlepših glumica.

Krajem osamdesetih i početkom devedesetih momci su uzdisali za Tatjanom Pujin, dok je i mlađi znaju kao seksi Lidiju iz „Anđela“, malu Irenu iz “Oktoberfesta”, Tanju iz “Hajde da se volimo”, seksi medicinsku sestru iz “Suludih godina”, Lolu iz “Špijuna na štiklama”, a mnogi i po ulozi Ciganovićeve ćerke u “Boljem životu“… Važila je za jednu od naših najlepših glumica i sjajna karijera je tek bila pred njom, a odna su se desile devedesete koje su sve nekako stavile na „stend baj“.

Tanju Pujin tek koju deceniju kasnije ponovo prepoznajemo na ulicama Beograda. Nije se mnogo promenila, iako sad ima skoro 55 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lady_of_wine (@lady_of_wine_serbia)

U međuvremenu se preselila u Italiju, zbog rata, ali i ljubavi prema jednom Italijanu za kojeg se i udala.

Pročitajte još:

„Đulio i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja s početka devedesetih godina, otprilike baš u ono vreme kada su u našoj zemlji započinjali razni nemili događaji. Neko vreme smo se družili, vodila sam ga na brojne beogradske žurke, na mnogima sam ga čak i zaboravljala, da bih nešto kasnije otišla s njim u Italiju. Živela sam tamo nekoliko meseci i ponovo se vratila u Beograd. Rekla sam mu: „Đulio, sve je sjajno, ali ja prosto ne mogu ovde da se uklopim.“ Potom sam doživela razna razočaranja u ljude oko sebe, u sve ono što se tih godina dešavalo. Raspad bivše Jugoslavije, a samim tim i udaljavanje od dragih ljudi doživela sam šokantno. Vrlo brzo sam donela odluku, spakovala stvari i otišla. Tada sam imala dvadeset i četiri godine“, ispričala je glumica u jednom intervjuu.

Foto:privatna arhiva

Kako se priseća, prelomni trenutak bio je kad su „tenkovi izašli na ulice, a ja sam trčala u pozorište kod Branka Kockice da igram predstavu“.

„To je za mene tada bio kraj jer mi je bilo poražavajuće da to doživim u 21. veku.“

Pročitajte još:

Danas živi u Rimu, putuje i snima dokumentarce. I dalje je udata za čoveka svojih snova, nemaju dece. Ima svoju bašticu u kojoj uzgaja organsko povrće i voli da kuva, kod kozmetičara ne ide, a tajnu svog izgleda pripisuje tibetanskoj meditaciji i životu bez stresa.

Foto:privatna arhiva

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram