Jedna od najlepših Hrvatica bez šminke izgleda još bolje

Franka Batelić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Hrvatska pevačica Franka Batelić uvek izgleda vrhunski, a na većini fotografija koje deli na društvenim mrežama je skockana, sa vrhunskom šminkom i odličnim stajlinzima. Na jednoj slici koju je podelila s publikom je bez trunke šminke i i dalje izgleda odlično, iako je razlika očigledna.

Te njene nove fotke „nisu najsavršenije, ali zašto bi i trebalo da budu“, pita se Franka.

Lepa Hrvatica se tako priključila brojnim poznatim ženama koje pokazuju svoje lice bez šminke.

„Ja sam zadnjih dana štreber s premalo sna koji izgleda ovako i pokušava žonglirati poslovni s privatnim životom, parkićem, kuhanjem ručka, učenjem i nekako jedva čeka snimanja da se ponovno našminka i malo sredi. I to je ok. Ali hej, bar manikura je tu! Danas je dan za kavu, knjige i obitelj. A sutra u studio!“, poručila je Franka.

Inače, atraktivna Hrvatica je udata za hrvatskog fudbalera Vedarna Ćorluka, a svoju zemlju je pre tri godine predstavljala na Evrosongu.

Ona je nedavno snimila i duet sa našom pop zvezdom Sarom Jo.

Dve uspešne pop pevačice duet su spremale još od jula ove godine, kada je Sara Jo gostovala na Frankinom solo koncertu u Vodicama. Već tada su pokazale kako savršeno funkcionišu zajedno.

Pesma pod nazivom „On“ obe pevačice dovodi u sasvim novu muzičku situaciju u kojoj publici donose moderan pop zvuk inspiriran španskim ritmom i ‘mirisom’ flamenka – što kroz muziku, što kroz zanimljiv video spot.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram