Šta prva pevačica Magazina danas misli o tom bendu

Poznati 15. dec 202110:32 > 10:35
Ljiljana Nikolovska i Magazin Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Ljiljana Nikolovska pevala je čuvene hitove "Kokolo" i "Piši mi" u Magazinu. Mnogo toga se promenilo od tih dalekih godina, a ona je u velikom intervjuu za hrvatske medije otkrila šta danas misli o bendu koji ju je proslavio.

„Gitarista i basista nekog originalnog benda sami ne mogu više tvoriti taj isti bend. Možda je šteta ne koristiti prepoznatljiv naziv dok god je moguće, ali to je dvosekli mač jer prodaješ nešto čega više nema, nije važno je li ovo novo bolje ili lošije, drugačije je. I to se uvek oseti. Ljude za muziku vežu sećanja i emocije i na ovakvom pristupu možeš kratkoročno profitirati, ali dugoročno gubiš identitet“, rekla je za hrvatski portal Novosti Ljiljana Nikolovska.

Inače, ona već decenijama živi u SAD, odnosno u Kaliforniji.

Sviđa joj se život tamo jer je politika dosta progresivna. Radi u muzičkom studiju.

Ranije je na društvenim mrežama kritikovala Tončija Huljića, s kojim je sarađivala u Magazinu.

„Hulja ima takozvani pevački kompleks autora. Otuda sve one bombastične izjave o okupljanju njegovih pevačica u čopore i na hrpu. Nikako se pomiriti s tim da nije jedini faktor. Ljuti ga kad mu pevač nepošteno oduzme središte pažnje jer muzičari i vokali po njemu nemaju apsolutno nikakvu kreativnu ulogu. Da nije njega, ne bi bilo muzike“, sarkastično je napisala Nikolovska 2017. godine.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram