Severinine metalik pantalone zbog kojih ćemo bankrotirati

Poznati 30. dec 202108:24 > 08:59
Severina Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Severina je oduvek žarila i palila ne samo svojom pozitivnom energijom, posebno na nastupima, nego i svojim ludački dobrim autfitima koji nas teraju da vadimo svoje novčanike.

Pevačica je u poslednje vreme posebno iznenadila svojom kolekcijom metalik pantalona, kojoj se ne nazire kraj i svi fanovi cupkaju i čekaju kada će objaviti neku novu sliku da vidimo šta nosi. Realno, tako je, i to sa razlogom.

Najnovije su ove metalik plave pantalone, uz koje nosi korset i elegantne salonke. Preko svega je obukla kaput sa animal printom, takođe u plavoj boji i oduševila je celo Sarajevo.

*

Prethodno je na jednom od svojih nastupa obukla crvene metalik pantalone koje su oličenje njenog prirodnog seksepila kojim zrači. Ona ne mora da se trudi – prosto je fenomenalna.

Uz belu majicu sa natpisom ’90’s supermodel’ – s kojim nije puno ni pogrešila jer deluje kao supermodel i to u 2021. godini.

A debitantske metalik pantalone imale su više boja i bile su u totalno glam-rock fazonu.

Takođe ih je uparila uz jednostavnu crnu majicu sa natpisom i preko je obukla crnu kožnu jaknu.

Nije Seve mala maca, nego totalno opasna riba i zbog njenog stila ćemo svi bankrotirati u želji da imamo ove fenomenalne komade.

***

Bonsu video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram