Istina o prljavim tajnim aferama princeze Dajane

princeza dajana
Foto: solo syndication / dmg media / Profimedia

Dosta se govorilo o njenim eksperimentisanjem s kokainom i o seks aferama.

Ekspilicitna „otkrića“ potekla su od Simon Simons, takozvane energetske isceliteljke koja kaže da je bila Dajanina poverenica. Navodi u njenoj knjizi „Dajana: Poslednja reč“ su dugo punili medijske stupce, ali pitanje je ima li istine u njima.

KENEDI

Tvrdnja: Dajana je imala vezu na jednu noć sa Džonom Kenedijem Juniorom u hotelskoj sobi u Njujorku 1995.

Istina: jedine dve osobe koje znaju šta se zaista dogodilo su – mrtve. Osim toga, ima još rupa u Simonsinoj tvrdnji. Dajanin tadašnji privatni sekretar Patrik Džefson rekao je da je bio na sastanku Dajane i Kenedija i kazao da je sve bilo samo „kratko i poslovno“. Kenedijevi prijatelji takođe isključuju bilo kakvu aferu, piše mirror.co.uk.

DODI FAIED

Tvrdnja: Dajana nikada nije imala seks sa Dodijem. Bila je sa njim samo da mu pomogne da se oslobodi droge.

Istina: Simonsova nije mogla da zna iz prve ruke nešto o tome jer je poslednji put razgovarala sa Dajanom u junu 1997. – najmanje mesec dana pre nego što je Dajana počela da izlazi sa Dodijem.

Simons je priznala da je to pretpostavka, ali je dodala: „Bilo bi veoma neobično da Dajana ima fizički odnos sa nekim ko ima takvu naviku.

KOKAIN

Tvrdnja: S druge strane, Simons kaže da je Dajana jednom uzela drogu jer ju je njen tadašnji dečko Dodi nagovarao da proba.

Istina: dajanini prijatelji su veoma skeptični po tom pitanju. Tvrdnja nije u skladu sa Dajaninim neiskustvom oko kokaina – morala je da pita zašto je Dodi stalno nestajao u toaletu tokom njihovog odmora.

HARIJEV TATA

Tvrdnja: Princ Hari je morao da uradi analizu krvi da bi pobio tvrdnje da je Džejms Hjuit njegov otac. Simons kaže da joj je Dajana pokazala pismo sa zahtevom za testiranje.

Istina: opet, simons ne može da pruži nikakav dokaz jer nema dotično pismo.

PET LJUBAVNIKA

Tvrdnja: Dajana je imala pet ljubavnika – princa Čarlsa, Olivera Hoara, Džejmsa Hjuita, Hasnata Kana i Džona Kenedija. Simons tvrdi da su vesti o drugim vezama neistinite.

Istina: Simons u prvoj knjizi o Dajani kaže da je ona imala više afera. Rekla je da je Dajana uživala u „kratkoj, ali intenzivnoj vezi“ sa Amerikancem 1995. godine. Iako ga ne imenuje, jasno je da ne govori o Kenediju. Ali te afere nema u njenoj drugoj knjizi. Pritom, Kenedi se ne pominje u prvoj knjizi.

KNJIGA

Mit: Dajana je podsticala Simons da napiše knjigu. Autorka je rekla da joj je Dajana kazala: „Želim da obećaš da ćeš jednog dana napisati knjigu o meni. Reći će da sam ja luda princeza. Želim da ispričaš onako kako jeste.“

Istina: ispostavilo se da se iza svega krije pohlepa. Simonsova je priznala da joj je rečeno da mora da unese sočne detalje o Dajaninom ljubavnom životu i Kenediju „da bi se knjiga prodala“. Nakon što joj je rečeno da su Vilijam i Hari bili zgroženi i očajni zbog knjige, Simons je priznala da joj je veoma žao.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Instagram