Irina Šajk objavila fotografije iz detinjstva, i sad je jasno na koga je toliko lepa

Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna ruska manekenka Irina Šajk podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu fotografije iz detinjstva.

Ruska manekenka Irina Šajk (38) važi za jednu od najuspešnijih i najlepših modela na svetu. Svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju kako na modnoj pisti, tako i gde god da se pojavi, kao i na Instagramu gde ima armiju fanova.

Mnogi bi voleli da znaju kako je jedna od najlepših žena planete izgledala u detinjstvu. Ona im je sada to i pokazala objavivši niz fotografija iz detinjstva i tinejdžerskog doba.

Na prvoj fotografiji Irina je pozirala u šortsu na motociklu, a kako je napisala u opisu tu je imala 16 godina. Na drugoj slici možete videti kako je izgledala kao malo dete sa kratkom kosicom, dok na trećoj pozira sa majkom Olgom.

View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Fotografije su nastale u njenoj rodnoj Rusiji, što je naročito vidljivo iz tepiha na zidu.

Fanovi nisu krili oduševljenje fotografijama, te su se nizali komplimenti, a mnogi su primetili i koliko liči na majku.

„Nikad pre nisam video tvoju mamu! Sad mi je jasno odakle dolaze ovi geni“, glasio je jedan komentar. „Toliko liči na svoju mamu“, dodao je drugi.

„Tvoja mama je tako lepa“, napisao je treći korisnik.

Inače, Irina Šajk se rodila u malom gradu u Rusiji – Jemanzelinsku. Otac joj je bio rudar, a majka pijanistkinja i nastavnica muzike. Njeni roditelji su podigli Irinu i njenu stariju sestru u stanu od 35 kvadrata. Danas ona taj period svog života naziva „skromnim poreklom“, ali joj tada nije padalo na pamet da je siromašna.

„Nikad nisam pomislila – želim da imam drugačiji život“, kaže Irina za Elle. Roditelji su joj usadili duboku ljubav prema muzici, a kada se danas opušta kod kuće, njena plejlista se kreće od Boba Marlija preko haus muzike do Čajkovskog.

Profesija modela joj, dok je bila klinka, nije bila na radaru, jedva je i razumela šta je to manekenka. Kada je imala 14 godina njen otac je oboleo od upale pluća, stanje mu se pogoršalo i jako brzo je preminuo.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram