Kako da se obučeš kao Irina Šajk i da ove jeseni apsolutno izdominiraš

Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia; Promo/Zara; Promo/Adidas; Promo/rs.shop.xyz.fashion; Promo/optikamirkovic.me

Irina, hvala za inspiraciju.

Pre nešto više od desetak dana Irina Šajk, zajedno sa drugim najboljim svetskim modelima, prošetala je pistom Domenika Dolčea i Stefana Gabane na Nedelji mode u u Milanu i pokosila sve u providnoj crnoj haljini, crnom korsetu i čarapama s halterima.

Da titulu supermodela nije dobila samo na osnovu lepote, visine, dugih nogu ili sigurnog hoda po pisti, Irina potvrđuje i u običnoj šetnji po gradu. Ruska manekenka je zračila neverovatnim samopouzdanjem i sigurnošću, dok je sa kafom u ruci i slušalicama u ušima opušteno obilazila njujorške ulice. Ona je za tu priliku odabrala autfit u kojem bi se verovatno svaka žena osećala kao Irina. Crni predimenzionirani blejzer i široke pantalone u istoj boji, uz basic beli top i svetski popularne Samba patike, Šajk je izgledala i više nego fantastično.

Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj jesenji autfit može da posluži kao dobra inspiracija, a umesto vas smo pretražili kako u Srbiji možete naći slične komade i formirati idealnu kombinaciju za posao ili šetnju.

Zara, 4.990 dinara

Foto: Zara

Hugo, 39.990 dinara

Foto: Remiks

Zara, 3.390 dinara

Foto:Promo/Zara

Calvin Klein, 14.990 dinara

Foto: Remiks.com

Adidas, 14.399 dinara

Foto:Promo/Adidas

Karl Lagerfeld, 33.590 dinara

Foto:Promo/rs.shop.xyz.fashion

Karl Lagerfeld, 30.890 dinara

Foto:Promo/rs.shop.xyz.fashion

H&M, 1.499 dinara

Foto: HM

Balenciaga, 43.117 dinara

Foto:Promo/optikamirkovic.me

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram