Džulija Roberts je ovog holivudskog buntovnika ostavila tri dana pre venčanja i pobegla s njegovim najboljim drugom

Džulija Roberts
Foto: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

Srce mu je slomila.

Ljubavni život holivudske glumice Džulije Roberts je poput uzbudljivog i dinamičnog filma. A jedan od njenih filmova, „Odbegla mlada“ iz 1999, mogao bi da opiše ljubavnu epizodu iz njenog emotivnog života u kojem je, pored nje, glavni akter bio njen kolega i tadašnji verenik Kifer Saterlend.

Njihova ljubavna priča počela je gotovo čim su se upoznali – prvog dana snimanja filma „Flatliners“ 1990.

Džulija je raskinula veridbu sa glumcem Dilanom Mekdermotom, a Kifer je tada bio u braku sa Kamelijom Ket od koje se razveo iste godine.

Džulija Roberts i Kifer Saterlend su svoju vezu „ozvaničili“ na crvenom tepihu tokom dodele Zlatnih globusa 1991.

Zvali su ih zlatnim parom, a iako su se u javnosti pojavile glasine da je Kifer prevario Džuliju, što je ljubavnica i ispričala medijima, ubrzo je usledila veridba.

„Radimo zajedno i zaljubljeni smo jedno u drugo. To je život, više ne možete ni tražiti „, pričala je tada zaljubljena Roberts.

Svadba je planirana za jun 1991, međutim, stvari su krenule nizbrdo i priča je dobila neočekivani obrt.

Scenario iz filma „Runaway bride“ se obistinio. Džulija je Kifera ostavila samo tri dana pred venčanje.

Trebalo je da razmene bračne zavete na bini studija „Twentieth Century Fox“ koja je bila ukrašena tako da liči na pastoralni vrt, a sve je trebalo da se dogodi pred oko 150 gostiju.

Međutim, Kifer je primećen kako se iseljava iz kuće na Holivud Hilsu gde je živeo sa glumicom, dok je ona viđena na ručku sa Patrikom Džejsonom, koji je tada bio najbolji prijatelj Kifera Saterlenda.

Džulija je kasnije odletela u Dablin sa njim i uplovila u kratku vezu.

Saterlend je naravno bio besan i iako nije komentarisao svoju verenicu i te kako je umeo da prokomentariše Patrika.

„Ta zmija se pretvarala da mi je najbolji prijatelj i sve vreme je stvarno jurio moju devojku „, rekao je on tada.

Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako je 2006. godine Kifer otkrio za E!Online nije mu bilo jasno zašto mu Patrik sam nije rekao šta se dešava.

„Nije stvar u tome. Bili smo prijatelji i iznenađen sam što me nikad nije nazvao i rekao da se zaljubio u nju. Umesto toga, saznao sam od stranca“, ispričao je za E!Online.

Saterlend je svojevremeno u intervjuu za Entertainment Weekly otkrio da je oprostio svojoj bivšoj verenici i da joj je sada zahvalan što ga je ostavila.

„Mislim da je bila iskrena prema sebi i smatram da je tako mnogo bolje. Teško je objasniti taj pritisak. Bili smo mladi i toliko ludo zaljubljeni da smo odmah odlučili da se venčamo“, rekao je glumac.

Dve godine nakon što je šutnula Kifera, Džulija je pred oltar stala s pevačem Lajlom Lovetom, a u braku su proveli samo dve godine. Nakon njega se našla u zagrljaju glumca Bedžamina Breta, a svog sadašnjeg supruga Denija Modera upoznala je na setu filma „The Mexican“, dok je još s Bretom bila u vezi.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram