Honorar Georgine Rodrigez za ove dve fotografije je najbolji dokaz da što više para imaš, više para i dobijaš

Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Dobro unovčila intervju.

Španska influenserka i model Georgina Rodrigez zvezda je dvostruke naslovnice portugalskog izdanja magazina Vog, a kako prenose portugalski i španski mediji za intervju i fotografisanje influenserka je dobila 100.000 evra.

Georgina Rodrigez, partnerka Kristijana Ronalda, postala je jedna od najpraćenijih i najpoznatijih ličnosti iz sveta šoubiza. Svi luksuzni brendovi poklanjaju joj proizvode, pozivaju je na događaje i žele da sarađuju s njom.

Georgina je već bila na naslovnicama magazina kao što su Elle ili InStyle, a poslednja u nizu je bila naslovnica za portugalski Vog.

Na Instagramu se sada pohvalila svojim pratiocima novim fotografijama napisavši da je prvi put predstavljena na dvostrukoj naslovnici.

Radi se o „The Fame“ ograničenom izdanju magazina, a još letos kad je dogovorena saradnja španski i portugalski mediji preneli su koliko će Ronaldova devojka zaraditi od ovog angažmana.

Ova informacija je potvrđena u portugalskom šou „Noite das Estrelas“, a nadeveno je da je dobila između 100 i 120 hiljada evra, piše Klix.ba.

Da podsetimo, Georgina Rodrigez je u vezi sa Ronaldom od 2016. godine.

U aprilu 2022. oni su dobili ćerkicu kojoj su dali ime Bela Esmeralda, ali i doživeli težak udarac kad je devojčicin brat blizanac preminuo tokom porođaja. Kristijano i Georgina od ranije imaju ćerku Alanu (4), a on je pomoću surogat majki dobio i sina Kristijana Juniora (11) i blizance Matea i Evu (4).

Kako je manekenka otkrila u svom šou programu ‘Ja sam Georgina’, fudbalera je upoznala u dizajnerskoj radnji Gucci u Madridu gde je radila. Nekoliko meseci kasnije ju je pozvao na večeru i hemija među njima je bila i te kako opipljiva.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram