Ovo je partnerka Tike Stanića sa kojom ima dvoje dece: Zajedno su 3 decenije, ali nikada nije htela da se uda za njega

Antonio Ahel/ATAImages

Ljubav svog života upoznao je na aerodromu.

Tihomir Stanić je jedan od najuspešnijih i najpopularnijih srpskih glumaca. U svojoj bogatoj karijeri dugoj više od 40 godina odigrao je veliki broj uloga, od kojih su najpoznatije glavne role u „Henriku IV“, „Divljem medu“, „Svetom Georgiju“. Oživeo je lik Kralja Aleksandra u u seriji “Kraj dinastije Obrenović”, u filmovima Zdravka Šotre je uglavnom igrao naratora Stevana Sremca…

Iako je decenijama popularan među publikom, Tika retko govori u javnosti o svom privatnom životu. Zbog toga, svako njegovo pojavljivanje privlači veliku pažnju  poštovalaca njegovog rada.

U proteklih desetak godina Tika je nizao sjajne uloge i čini se da je radio „punom parom“. Uprkos činjenici da je veoma posvećen glumi ne može se poreći da je slavni glumac uspeo da napravi savršen balans između privatnog i poslovnog života.

Naime, ljubavni život Tihomira Stanića je veoma interesantan. Pre svega jer je, kako i sam kaže, prvi brak, u koji je uplovio 1979. godine na drugoj godini fakulteta, završio uspešno. Sa bivšom suprugom, inače Belgijankom Lilijanom Luis Vermiš je u sjajnim odnosima.

„Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio, i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut“, rekao je glumac gostujući u jednoj emisiji.

On je otkrio i da je njegovo poznanstvo sa drugom suprugom Jelenom Mijović promenilo mnogo toga.

View this post on Instagram

A post shared by @showbizz_fotke

„Upoznali smo se na aerodromu. Vraćao sam se sa festivala u Edinburgu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem. Rekli su mi: ‘Vidi, kako je lepa devojka’, i ja joj priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio, imam i dan danas to“, ispričao je Tika.

Ljubavna priča Tihomira Stanića dogodila se pre 30 godina. Glumac se s radošću seća te 1992. godine kada je sa lepom Jelenom dobio prvu ćerku, Milenu Hanu, a jedanaest godina kasnije mezimicu Sofiju Nađu. Ipak, sa Jelenom nikada nije ušao u brak.

„Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je“, priznao je glumac, koji čini se neće prestati da pokušava, iako su oboje svesni da im papir ništa ne znači, piše Glossy.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram