5 slavnih žena iz Srbije koje su upoznale muževe na najluđi način: Jedna u liftu, druga u avionu, treća na ulici

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs; E-Stock/Časlav Vukojičić; Goran Srdanov

Neobične ljubavne priče.

Da život piše romane, dokaz su ljubavne priče ovih poznatih ličnosti. Ljubav se desi kada je najmanje očekujemo, zar ne? Četiri srpske voditeljke i jedna glumica to i dokazuju.

Donosimo vam listu njihovih neobičnih ljubavnih priča.

Jana Milić Ilić

Popularna glumica Jana Milić Ilić proslavila se ulogama Lejle u hrvatskoj telenoveli „Larin izbor“ i glavnim likom Marine u hit seriji „Istine i laži“, a kada se kamere ugase, lepa umetnica uživa u zagrljaju svog supruga producenta Miodraga Miše Ilića. Oni su ponosni roditelji sina Đorđa.

Ali, znate li da je Jana svog bračnog saputnika upoznala na neobičan način – u liftu?

Sadašnji suprug bio joj je komšija, a kako se odigrao sudbonosni susret – otkrila je jednom prilikom za medije.

„Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo. Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Nakon prvog susreta, počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo“, rekla je Jana.

Inače, bračni partneri su i sarađivali profesionalno, budući da je Miša bio producent serije „Istine i laži“ u kojoj je glumica oživela glavnu junakinju Marinu Filipović. Međutim, kako je ona istakla, saradnja se desila sasvim slučajno, a suprug nije bio taj koji ju je predložio za ulogu.

Lea Kiš

Kako izgleda kada ljubav svog života upoznate u liftu zna i voditeljka Lea Kiš. Prvi susret Lee i Momčila Jokića desio se u zgradi Politike, a posebno je zanimljivo da se par venčao posle samo nedelju dana poznanstva. U braku su tri decenije.

„Muž me je pre svega osvojio inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa manirima, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala“, rekla je jednom prilikom Lea za „Hello“ i dodala:

„Vremenom sam ga upoznala i na drugi način, kao čoveka posvećenog brojnim interesovanjima, kao produhovljenog intelektualca koji zna da stvar postavi na svoje mesto. Kad razmišljam da li mi kod njega nešto smeta, mogu samo da se našalim, jer je to retka osobina za muškarce sa našeg podneblja. Naime, previše je pedantan, kao svaka Devica u horoskopu. Mada, rekla bih da je to pre vrlina, nego mana.“

Momčilo Jokić godinama je radio kao novinar i urednik, a danas je profesor na jednom privatnom fakultetu u Beogradu. Par ima ćerku Saru Miu, koja je diplomirala režiju.

Kristina Radenković

Voditeljka RTS-a Kristina Radenković proslavila se u popularnoj „Slagalici“, a trenutno vodi kviz „Stigni me ako znaš“ na Javnom servisu. Ona dugi niz godina uživa u braku sa advokatom Nikolom Radojevićem, sa kojim ima dvoje dece – ćerku Taru i sina Rogana.

I Kristina je svog supruga upoznala sasvim slučajno. Za njihovo upoznavanje „krivac“ je nestali pas. Spojila ih je ljubav prema kućnom ljubimcu. Naime, Nikola je na ulici tražio izgubljenog psa i u tom trenutku je naleteo na voditeljku koja je šetala svoje dve kuce.

„U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija“, izjavila je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

Maja Nikolić

Prelepa voditeljka emisije „Među nama“ na TV Nova, Maja Nikolić upoznala je svog supruga ekonomistu Aleksandra Nikolića, verovali ili ne, u avionu. Kako je izgledao sudbonosni susret „među oblacima“ opisala je jednom prilikom.

„Išla sam u Atinu na poslovni put, a on je sedeo pored mene u avionu. Pet-šest dana proveli smo tamo zajedno, vratili smo se kao par i više nikada se nismo razdvajali“, ispričala je Maja za medije.

Kruna njihove ljubavi su ćerke Tea i Tija i sin Darko.

Maja je svojevremeno istakla da je Aleksandar „njen vitez“.

„Za mene je vitez 21. veka moj muž, zato što se uvek osećam zaštićeno“, rekla je lepa voditeljka.

Danijela i Stefan Buzurović

Još jedna voditeljka televizije NOVA ima nesvakidašnju ljubavnu priču, koja kao da je „ispala“ iz nekog filma. U pitanju je Danijela Buzurović. Najneobičnije u ljubavnoj priči voditeljke sa glumcem Stefanom Buzurovićem je to što su stali na ludi kamen posle samo 23 dana veze. Neki bi rekli prebrzo, ali u njihovom slučaju prava odluka jer deceniju žive ljubavnu bajku. Ponosni su roditelji ćerke Klare i sina Nestora.

Danijelu i Stefana spojio je posao, a prve varnice pale su u šminkernici tokom službenog puta.

„Upoznali smo se jedne letnje noći na obali mora. Mada, nije bilo baš romantično jer smo bili službeno na putu“, ispričao je jednom Stefan, dok se voditeljka nadovezala:

„Tako je – kako je. Tada smo se zaista samo upoznali. Onda je Stefan načinio prvi korak. Od tada koračamo zajedno“ rekla je voditeljka svojevremeno.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram