Danijela Buzurović ima surovo pravilo kad primeti da se ugojila jedan kilogram

Danijela Buzurović Foto: Ivan Dinić/Nova

"Što sam starija sve bolje kanališem emocije".

Voditeljka TV Nova Danijela Buzurović više od dve decenije uspešno pliva u novinarskim i voditeljskim vodama, a u svojoj plodonosnoj karijeri vodila je veliki broj emisija različitih tv formata.

Prelepo zaštitno lice naše televizije vodila je ovog proleća emisiju zabavnog karaktera „Survivor plus“ u kojoj je gledaocima otkrivala priče iza kamere sa snimanja iz tropskog ostrva u Dominikani, a dok se novi projekti „krčkaju“, mi smo zavirili u njenu svakodnevicu koja je poslednjih pola godine „obojena“ treninzima u teretani.

„Treniram već 6 meseci, ne propuštam treninge i veoma mi prijaju. Moram da priznam da sam do pre pola godine vodila život u kojem na žalost nije bilo vremena za treninge, ali stvarno, nije to bio izgovor već sam bila pretrpana obavezama. Sada imam vremena da vežbam i to me raduje. Život je mnogo lepši i lakši kada možeš da uradiš 20 sklekova“, rekla nam je Danijela na početku razgovora i istakla da je zadovoljna je rezultatima.

Danijela Buzurović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Vežbam uz vrhunske trenere, a i atmosfera na svakom treningu je odlična“.

Kako nam je otkrila, šarmantna voditeljka je zdrave navike usvojila odmalena, a izbalansirana ishrana joj pomaže u održavanju vitke linije.

„Celog života imam zdrave navike kada je ishrana u pitanju. Raznovrsno se hranim. Važno mi je šta jedem i umerena sam u svemu i što je najvažnije sve ovo radim jer mi tako prija. Ne volim da jedem kasno uveče, pijem mnogo vode, ne pijem gazirane sokove i ne jedem nezdrave grickalice, kao što je čips. Uvek radije pojedem nekoliko badema. Retko jedem hleb uz ručak, osim uz čorbasti pasulj ili pečenje. Volim sve kuhinje, jedino mi indijska ne prija, ali spremna sam da joj dam još jednu šansu. Nemam problema sa kilogramima jer čim primetim da sam nabacila kilogram ili dva viška, odmah ih se rešim. Stvari treba seći u korenu“, otkrila nam je voditeljka.

Skrinsot/Instagram/lady_buzzz

Danijela je kako kaže, zadovoljna svojim izgledom kada stane ispred ogledala.

„Ja svoje ogledalo volim osim kada ga deca isprskaju pastom za zube“, rekla je sa osmehom.

Na pitanje u čemu je tajna njenog trajanja na televiziji i šta smatra krunom svoje karijere, odgovorila je da se od početka karijere trudila da uči od najboljih.

„Na moju sreću imala sam priliku za to. Projekti su se ređali, imala sam šansu da se oprobam u skoro svim formatima koji su mi bili zanimljivi, a nekako se uvek dešavalo da promene dođu u pravom momentu. Projekat na kom sada radim mi je doneo potpuno nova znanja i nove emocije“, rekla je Danijela.

Danijela Buzurović Foto: Ivan Dinić/Nova

S obzirom na to da je tokom svoje karijere izveštavala sa Kanskog festivala, voditeljku smo pitali ko je na nju ostavio najjači utisak i kakve su holivudske zvezde kada se svetla reflektora ugase.

„Nikada me nisu fascinirale zvezde zbog toga što su slavne. Delim ih na trenutno popularne i umetnike čiji rad poštujem. Jedno je šta je dobro za televizijsku priču, a sasvim drugo su moj ukus i lično mišljenje. Profesionalno mi je naravno bilo veoma važno da dobijem izjavu od velikih zvezda. U svakom slučaju, zvezde su samo ljudi. A postoje dobri i loši ljudi, ne postoji zajednička osobina holivudskih zvezda“, kaže ona.

Danijela Buzurović Foto: Ivan Dinić/Nova

Danijela priznaje da je bilo trenutaka da u emisiji mora da se smeje, iako joj privatno nije do smeha.

„Naravno, na žalost bilo je situacija kada mi se plače, a uz široki osmeh vedra uradim emisiju od dva sata uživo, ali to je posao“, naglašava ona.

Voditeljka nam je priznala da s godinama sve bolje i lakše ispoljava emisije.

Danijela Buzurović Foto: Instagram/lady_buzzz

„Što sam starija sve bolje kanališem emocije i znam kako da ih kontrolišem i usmeravam“.

Majka dvoje dece uspešno balansira posao i porodicu, a budući da je počela školska godina pitali smo je ko je imao veću tremu 1. septembra – ona i Stefan ili deca.

„Klara je krenula u drugi razred, a Nestor u četvrti. Uvek sam volela prvi septembar. To uzbuđenje zbog početka nove školske godine, sada to proživljavam sa decom, čini mi se jos emotivnije“.

Skrinsot/Instagram/lady_buzzz

Na kraju razgovora Danijela nam je otkrila šta joj je najvažnije u vaspitanju dece.

„Pristalica sam pravog normalnog vaspitanja gde svaki roditelj osluškuje svoje dete i trudi se da mu daje dobar primer. Deca su različita, kao i roditelji, važno je postoje zdravi postulati, a svaki put je težak. Potrebno je mnogo strpljenja, truda i ljubavi ali to je nekako prirodno“, zaključuje voditeljka.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram