Brak posle 23 dana veze: U prvih 15 smo prošli sve faze

Ljubav i seks 05. maj 202021:48 > 06. maj 2020 14:20
Foto: Instagram/lady_buzzz

Danijela i Stefan Buzurović iznenadili su javnost kada su posle manje od mesec dana zabavljanja odlučili da se venčaju. Sedam godina kasnije, vole se "hronično", a za portal Nova.rs otkrili su nekoliko tajni uspešne veze.

Danijela je voditeljka i novinarka, Stefan glumac i voditelj. Upoznali su se na jednom poslovnom putu 2012. Kažu da je bilo „izuzetno kulturno i vaspitano“.

„Mi nikada nismo radili na istoj emisiji niti smo bili u istom timu, tako da su naši susreti bili najsličniji onima koji se događaju u školskom dvorištu“, priseća se Stefan.

Ipak, nakon prvog susreta van poslovnih krugova uplovili su u vezu, a samo 23 dana kasnije – stali pred oltar.

Foto: Marko Todorović/Promo

„Pročitala sam tekst o „pet faza ljubavi“ na vašem sajtu i mogu da vam kažem da smo mi prošli sve faze, osim treće, u prvih 15 dana veze. Zato se i jesmo venčali posle 23 dana veze i 3 meseca poznanstva. Već sedam godina smo u braku i nijednog momenta nisam posumnjala u ispravnost svoje odluke da se udam za Stefana. On je moja ljubav i moja druga polovina i to je to“, objašnjava nam Danijela.

Foto: Marko Todorović/Promo

„Volim je, mislim da je hronično“

„Mislim da ljubav i zajedništvo ne treba obesmišljavati teorijama funkcionisanja. U fazi sam da volim Danijelu i mislim da je hronično“, zaključuje Stefan priču o „teoriji ljubavi“.

A kako je u praksi? Postoje li problemi, strahovi, sumnje?

„Sumnjao sam da nikada neće prestati sumnja drugih u nešto što ih se ama baš nikako ne tiče i u šta ja nikada nisam imao sumnju“, kaže Stefan, a njegov recept za dobar brak je prilično jednostavan: „Za jedan brak je izuzetno važno da oba partnera žele da budu u tom braku“.

Foto: Marko Todorović/Promo

„Za brak i uopšte za bilo koju vrstu veze su najvažniji poštovanje i razumevanje, s tom razlikom što je za brak neohodna i ljubav na prvom mestu“, dodaje Danijela.

Pročitajte još:

Ne misle da će se u njihovom odnosu mnogo toga promeniti i u budućnosti.

„Vidim nas kao 20 godina stariji par sa 20 godina više sećanja i priča koje nas raduju i čekaju da budu ispričane potomcima“, otkriva Stefan.

Supermoći Buzurovića

Kad smo kod priča za potomke, jedna od njih biće i rad na sinhronizaciji animiranog filma „Superheroj Samsam“, koji će se uskoro naći na bioskopskim repertoarima.

„Da smo istovremeno bili u studiju verovatno bi se nahovanje odužilo u beskraj jer bismo hteli da dodatno obogatimo crtani film“, smeje se Danijela. Film će gledati zajedno sa svojom decom, sinom Nestorom i ćerkom Klarom.

„Danas crtaći više nisu namenjeni samo deci, dobro je da se i mi roditelji podsetimo koliko su naše ideje bile važne kada smo bili deca, i koliko je važno da svojoj deci budemo oslonac i pomoćnik u realizaciji njihovih planova“, podseća Stefan.

Pročitajte još:

Usput, treniraju svoje „supermoći“. Stefan se, bez premišljanja, deklariše kao „Betmen“, Danijela kaže da „svaka mama ima supermoći“. „A pošto i u ovom crtanom filmu pozajmljujem glas mami rekla bih da imam iste moći kao mama koju tumačim i kao, uostalom, i sve mame na svetu. Vidim ono što se krije, čujem ono što nije rečeno i mogu da prikrijem i ono očigledno ako je to potrebno za osmehe moje dece.“

Zajedno… „Mi smo Buzurovići, tim koji funkcioniše organizovano i haotično u isto vreme. Delimo zaduženja po potrebi“, kaže Danijela.