Fotografija Tanje Bošković iz mladosti pokazuje zašto je cela bivša Jugoslavija ludela za njom

Antonio Ahel/ATAImages

Ostaćete bez teksta.

Proslavljena glumica Tanja Bošković oduvek se mogla pohvaliti prirodnom lepotom, za njom je svojevremeno uzdisala cela Jugoslavija, a ona je i danas simbol neprevaziđenog šarma i harizme.

Kultne serije u kojima je igrala su i danas popularne, pa tako ne postoji generacija koja nije odrastala uz Lolu Golubović, a Tanja je i danas jedna neposredna, komunikativna i nasmejana žena.

Glumica ne krije da je priroda jedini „krivac“ za njen izgled, a kako je i sama jednom prilikom rekla, ne voli da se šminka, mada, složićemo se, i nema potrebe.

Na jednoj Instagram stranici posvećenoj velikim legendama srpske kinematografije pojavila se Tanjina fotografija iz mladosti. Ona pozira u bundi, sa cigaretom u ruci i sa raskošnim talasima u kosi.

U opisu fotografije stoji nekoliko rečenica koje je uputila jednom prilikom Sergeju Trifunoviću, a koje će vam sigurno pokazati svu veličinu Tanjine ličnosti.

„Jednom zgodom, posle neke probe u Ateljeu 212, izađoh na ulicu, pored mene se stvori Tanja Bošković, gospođa, dama, ortak, i seks-simbol svih naših mladosti. Gledam te, sine… sve ti Bog dao. Lep si, pametan, zgodan, talentovan, šarmantan, duhovit, inteligentan… Al’ si pust… Bože ti sačuvaj“, napisao je Sergej u svojoj knjizi, piše Glossy.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram