Ćerka Tanje Bošković je kopija svoje majke – u svakom smislu

Poznati 22. mar 202219:54 > 22:29
Tanja Bošković Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Ćerke su često slika i prilika svojih majki - i ćerka poznate glumice je samo dokaz toga.

Glumica Tanju Bošković jedna je od najšarmantnijih domaćih glumica čija nam je harizma srca osvojila godinama unazad.

Lana Karaklajić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Naime, ona ima dvoje dece, sina i ćerku, od kojih je samo jedno krenulo njenim glumačkim stopama. Njena ćerka Lana prvo je upisala Filozofski fakultet, te kako je shvatila da studije sociologije nisu za nju, prepustila se glumačkim vodama.

A, s obzirom na to da joj je Tanja Bošković mama, a Dejan Karaklajić otac – svima nam je jasno da joj je umetnost u krvi.

„Odrastati pored roditelja koji se bave umetnošću znači biti okružen ljudima koji neguju slobodu i razumeju različitost, što je negde olakšalo moju odluku da se bavim glumom. Mislim da je to dobrim delom podstaklo moju ljubav prema pozorištu” ‒ izjavila je Lana Karaklajić jednom prilikom.

Ona je čak sa svojom majkom glumila u jednom našem 3D filmu, ali nije bilo zajedničkih scena.

Kako je Lana sigurno imala priliku da uči od svoje majke, makar samo i posmatrajući je, tako je i Tanja izjavila da ona uči od svoje ćerke. Smatra da su Lanine ideje sveže, drugačije, ali i dragocene.

Posetimo da se u maju 2021. godine Lana venčala u Hramu Svetog Save, u Beogradu. Venčanje je bilo tajno, a udala se trenera Stefana Adžića i svadbeno veselje usledilo je tri meseca nakon crkvenog.

Njena majka je prilikom gostovanja u jednoj emisiji, iskreno priznala da njoj muškarci nisu pisali ljubavna pisma, a da je nisu ni prosili.

„Moja ćerka je dobila verenički prsten, i ja sam presrećna. Imala je prosidbu kakvu žene mogu samo da sanjaju. Suze su mi tekle od sreće”, izjavila je glumica tom prilikom.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram