Ko je zgodna Kubanka koja je osvojila Dejvida Getu

foto:Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mnogi smatraju da je ona razlog raspada njegovog braka.

Kubanska manekenka Džesika Ledon (30) i poznati didžej Dejvid Geta u vezi su od 2015. godine, a samo posle godinu dana veze na Džesikinoj ruci zasijao je veliki dijamantski prsten zbog kojeg su se mediji raspisali o mogućoj veridbi Gete i 24 godina mlađe manekenke.

foto:Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Međutim, Dejvid je ubrzo demantovao ove glasine navodeći da se radi samo o prstenu obećanja jer on u brak kao instituciju više ne veruje.

Dejvid se, naime, od svoje supruge Keti Loub sporazumno razveo 2014. godine nakon 22 godine braka u kojem su dobili sina Elvisa i kćer Endži, a prsten koji je dao Džesiki simbolizuje njegovu ljubav i predanost njoj, prenosi dnevnik.hr. 

Geta
Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Spekulisalo se da je zgodna manekenka odgovorna za razvod braka, međutim te optužbe niko nikada u javnosti nije potvrdio.

Dejvid Geta i Džesika Ledon ovih dana snimljeni su na plaži u Majamiju, gde su pokazali da su zaljubljeni kao prvog dana.

foto:VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je Ledon rođena na Kubi, odrasla je u Majamiju, a kada je diplomirala poslovnu ekonomiju, preselila se u Los Anđeles.

Velika je zaljubljenica u vežbanje i zdrav život, a na Instagramu je prati 53.000 ljudi.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram