Tanja Bošković više od tri decenije nije bila bolesna – evo u čemu je tajna

Tanja Bošković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Glumica svuda ide peške, veoma vodi računa kako se hrani i koliko, ali postoji još jedna stvar zbog koje je uvek zdrava.

Glumica Tanja Bošković veoma vodi računa o svom zdravlju. Mnogo se kreće, svuda ide peške i posebnu pražnju obraća na to šta jede i koliko. Samim tim veoma je dobrog zdravlja.

„Spadam u ljude čeličnog zdravlja. Poslednjih 35 godina nisam imala ni kijavicu. Ne znam kako su ljudi postali inertni. I dalje trčim, skačem, jurim, ludujem i pevam. Volim more i da plivam. I dalje jedem šaku hrane dnevno. Nikom nije potrebno više. Živim jedan zdrav seljački život. Nemam potrebu za prejedanjem u bilo kom smislu. Verovatno me molitva, pričešćivanje i ispovest drže u dobrom duhovnom i fizičkom zdravlju. To je moja radost. Nikad se nisam prostirala više nego mogu. Gospod mi je dao dara koliko mi je dao, a ja zadovoljna. Gospod je dao da imam decu, ja presrećna“, rekla je svojevremeno glumica, a prenosi Gloria.rs.

Kako telo sluša um, glumica se ne prepušta crnim mislima već kroz život ide sa osmehom.

„Trudim se da nemam loše misli. Doživljavam ih kao greh. I kad dođu loše misli, očetkam ih sa sebe. Nisam morala da nosim tuđim imenom potpisane haljine da bi mi rekli da sam vredna. Nahranjena sam ljubavu svojih roditelja, sestre, dece, prijatelja i komšija. Ništa nisam morala. Ne trebaju mi automobili i svuda idem peške. Uđem u gradski prevoz samo ako žurim. Zdravlje se nalazi u našim dušama. I telo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao. Ubi vas pamet i kalkulacija, ovo se obraćam čitaocima. Rasteretite svoje duše i radujte se“, istakla je Tanja Bošković.

***

Bonus video: Vuk i Dimitrije ocenjuju MAC autfite bez dlake na jeziku – ovo morate da čujete

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram