Postavila sam Breni i Senidi ista pitanja – samo na jedno su imale isti odgovor

Sudar dve titanke i najmoćnijih vokala bivše Jugoslavije!

Dve dive, dve muzičke ikone, dva najmoćnija glasa na estradi – Lepa Brena i Senidah beogradskoj publici spremaju pravi spektakl.

One će ukrstiti žanrove i odmeriti svoje vokale na Red Bull SoundClash koncertu na Donjem Kalemegdanu koji će definitivno biti muzički događaj godine u Srbiji. Zapamtite datum – 2. juna 2023. publiku očekuje nešto što zaista nismo imali prilike da vidimo do sada.

Lepa Brena i Senidah Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Veče će početi najvećim hitovima obe zvezde, a zatim će i Lepa Brena i Senidah dati sopstvene lične pečate poznatoj i prepoznatljivoj pesmi koja za njih ima poseban značaj. Zajedničkim izvođenjem pesme, daće joj novu dimenziju. Takođe, imaćemo priliku da vidimo kako Lepa Brena peva trep hitove koji su proslavili Senidah. A kraljica trepa će se okušati u izvedbi Breninih kultnih pesama.

Publiku očekuju i novi aranžmani hitova koje svi obožavamo, ali i velika iznenađenja.

Lepa Brena i Senidah Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Lepa Brena i Senidah su za Zadovoljna.rs u dvouglu otkrile šta misle jedna od drugoj, koje pesme obožavaju, ali i detalje koji će sigurno iznenaditi sve njihove fanove. One se već pripremaju za spektakl i energija kojim zrače je zarazna.

Pogledajte dvougao ovih fenomenalnih umetnica u video snimku na početku teksta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram