Jelisaveta Orašanin kakvu ne viđamo: Nove fotke će vas oduševiti

Skrinsot/Instagram/jagodenamagli

Oduševila i nasmejala fanove.

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin osvojila je publiku ulogom u seriji „Vojna akademija“ , nakon čega je nizala uloge u serijama „Ubice mog oca“, „Žigosani u reketu“ i drugim.

Ona privlači veliku pažnju svojoj pojavom gde god da se pojavi, a dugi niz godina slovi za jednu od najzgodnijih glumica.

I dok neki misle da je za njenu besprekornu figuru zaslužna samo genetika, zapravo iza toga stoji mogo napornih treninga, odricanja i zdrave ishrane.

Jelisaveta je sada objavila fotografiju i snimak iz teretane kako bi „otvorila oči“ svojim pratiocima i svima koji misle da samo „majka priroda“ stoji iza njene savršene linije.

Na crvenom tepihu smo navikli da je viđamo tip- top sređenu, a sada je odlučila da pokaže i svoju drugu stranu. Na fotografijama i snimku se može videti i delić samog treninga, ali i kako izgleda posle vežbanja. Izmorena i znojava – leži na strunjači i hvata se za glavu.

– Lako je tebi ne moraš da treniraš ti si ceo život takva. Ja ceo život – napisala je u opisu fotki i snimka.

Glumica je ovim potezom oduševila i nasmejala njene fanove, a komentari se samo nižu.

Ova objava je sjajna motivacija za sve one koji žele da skinu višak kilograma, a konstantno odlažu treninge i govore sebi: „Od ponedeljka ću u teretanu.“

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram