Jelisaveta Orašanin baš zna da uživa: Glumica se skinula u kupaći, a društvo joj pravi ovaj poznati muškarac

Skrinsot/Instagram/jagodenamagli

Pobegla u toplije krajeve.

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić godinama slovi za jednu od najtraktivnijih glumica, a gde god da se pojavi svi pogledi prosto budu uprti u nju.
Umetnica uživa u skladnom braku sa košarkašem Milošem Teodosićem od 2017. godine, sa kojim joj se desila ljubav na prvi pogled, kako je izjavljivala u medijima.

Poznati par ima dvoje dece – ćerku Petru i sina Bogdana, a Jelisaveta svaki slobodni trenutak koristi da im se posveti. Glumici se na putovanjima s vremena na vreme pridruže i prijatelji, o čemu svedoče i nove fotografije koje je objavila na Instagramu.

Skrinsot/Instagram/ jagodenamagl

Naime, Jelisaveta trenutno odmara na Kubi, odakle se javila svojim pratiocima podelivši delić morskih radosti. Najpre je pozirala u beloj haljinici na bretele, a onda se skinula u plavi kupaći, a društvo joj je pravio kolega Andrija Kuzmanović.

Kako smo primetili na njenim instagram storijima, ona i Andrija su uživali u tamošnjim specijalitetima, a društvo su im pravili još dvoje prijatelja.

Da se i te kako divno provode pokazuje i zajednička fotografija na kojoj glumica ne skida osmeh sa lica.

Skrinsot/Instagram/ jagodenamagl

Inače, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se 2017. godine, do danas imaju dvoje dece, Petru i Bogdana, a kako je lepa glumica ispričala, pre venčanja zabavljali su se veoma kratko.

Iako je u javnosti i dalje poznata po devojačkom prezimenu Orašanin, ističe da je na venčanju uzela samo Teodosić.

„Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak“, rekla je jednom prilikom Jelisaveta u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram