Treća supruga Romana Abramoviča – zavela ga dok je još bio u braku

daša žukova
Foto:: Smertin Pavel / TASS / Profimedia

Od razvoda je navodno dobila između 200 i 300 miliona dolara.

Ruski milijarder Roman Abramovič (56) razveo se tri puta i otac je sedmoro dece. S prvom suprugom Olgom Jurevnom Lisovom bio je oženjen samo tri godine, od 1987. do 1990. godine. Njegova druga supruga je Irina Malandina koja je bila s njim u braku od 1991. do 2007. Dobili su petoro dece.

Javnosti i medijima posebno je bila zanimljiva njegova treća supruga, 15 godina mlađa lepotica Daša Žukova koja ga je zavela dok je još bio u braku s Irinom.

Venčali su se 2008. i dobili dvoje dece.

Razveli su se 2017. nakon devet godina braka i tad su se oglasili saopštenjem.

„Nakon 10 godina zajedništva doneli smo tešku odluku da krenemo svako svojim putem, ali ostaćemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo radili zajedno. Obavezali smo se da zajedno odgajamo našu decu“, istakli su bivši supružnici.

Daši je razvod navodno doneo novčanu naknadu između 200 i 300 miliona dolara, piše story.hr.

„Nije me iznenadilo kad sam čula vesti o njegovom ‘prijateljstvu’ s 25-godišnjom Dašom Žukovom. Ona je jako lepa žena iz dobre porodice, mlada, seksi i atraktivna. Ono što znam je da kad se on zaljubi, ne postoji ništa oko njega osim te osobe. Uradiće sve što mora kako bi bio sa ženom koju voli i u tome ga ništa i niko neće sprečiti. Roman možda ima sav novac ovog sveta, ali on mu neće kupiti ljubav i sreću. Strahujem zbog njega. Mislim da nikada neće biti u potpunosti srećan jer će uvek hteti još“, ispričala je njegova prva supruga Olga Jurevna Lisova.

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram