Ko je Ruskinja sa kojom je Maraš prevario Sofiju u „Južnom vetru“

Foto: Printscreen/Instagram/@akinshok2013

Uloga koju ćemo pamtiti.

U seriji „Južni vetar“ ove sezone se pojavio veliki broj stranih glumaca poput Erika Robertsa, rođenog brata Džulije Roberts, zatim Vilijama Boldvina, ali i Oksane Akinšine – poznate ruske glumice.

Oksana tumači lik Larise, s kojom je Petar Maraš, kog glumi Miloš Biković, uplavio u ljubavnu romansu i prevario suprugu Sofiju.

Inače, plavokosa Ruskinja koja ima 36 godina, u svet glume ušla je sa svega 12, a na velikom platnu debitovala je filmom „Sestre“.

Ipak, najpoznatija u filmskim krugovima postala je kada se pojavila u čuvenom serijalu o superagentu Bornu 2004. godine u kom je glumila s Metom Dejmonom.

Oksana važi za jednu od poznatijih ruskih glumica, a imali smo prilike da je gledamo i u ostvarenjima „Vukodlak sivog psećeg klana“, kao i u dejt triologiji – „Osam prvih dejtova“, „Osam novih dejtova“  „Osam najboljih dejtova“.

Ruskinja ima dva braka iza sebe – sa biznismenom Dmitrijem Litvinovim i filmskim producentom Arčilom Gelovanijem. Iz prvog braka ima sina Filipa, a iz drugog sina Konstantina i ćerku Emi.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram