Ko su ćerke Suzane Mančić: Jedna se u tajnosti udala za milionera, pa se razvela

suzana mančić
Suzana Mančić Foto:Zoran Lončarević

Suzana Mančić iz prvog braka ima dve ćerke, Teodoru i Nataliju.

Suzana Mančić u mladosti je slovila za jednu od najfatalnijih žena. Danas uživa u skladnom braku s grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, dok iz prvog braka s Nebojšom Kunićem ima dve ćerke, Teodoru i Nataliju.

Suzana se u više navrata na društvenim mrežama pohvalila izgledom mezimica.

Njena ćerka Natalija se ne eksponira u javnosti, rođena je 1995. godine i vrlo liči na poznatu majku, a pojedini je porede čak i s Anđelinom Džoli. Natalija je studirala fotografiju na Akademiji umetnosti, čime se sada i bavi.

Njena starija sestra Teodora svojevremeno se tajno udala u Las Vegasu za 20 godina starijeg biznismena, ali se nakon nekog vremena i razvela, piše story.hr.

Zanimljivo je da su njih dvoje iznenada odlučili da izgovore sudbonosno ‘da’, a pritom Suzanu nisu obavestili o tome.

Kako se pričalo, Suzana je tek nakon završene ceremonije u Las Vegasu saznala da joj se ćerka udala, zbog čega je bila u šoku.

„Suzani je bilo žao što nije bila na ćerkinom venčanju, a posebno joj je bilo krivo što uopšte nije ni znala da će se Teodora udati. Međutim, ona joj je objasnila da su se njih dvoje iznenada odlučili da se venčaju u Americi i da će organizovati veliku svadbu u Beogradu“, rekao je izvor blizak voditeljki tada.

Ipak, brak Suzanine ćerke s imućnim Amerikancem nije potrajao, pa su odlučili da na brak stave tačku. Kako se tada navodilo, glavni razlog za krah bračne zajednice su bile nepremostive razlike u karakteru između njih dvoje i sve češće nesuglasice koje su imali.

„Dok su bili u braku, ona je uživala, lepo se provodila, dosta je putovala, ali nakon nekoliko godina takvog načina života shvatila je da to ne želi. Kao svaka majka, kad mi je rekla da se razvodi, bila sam uz nju i podržala sam je. Međutim, bilo mi je veoma teško i bila sam veoma tužna, plakala sam danima’, iskreno je tada ispričala Suzana.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram