Nataša Janjić više ne izgleda ovako

nataša janjić
Foto: Printscreen/instagram/@nanulananula

Ošišala se na kratko i ofarbala kosu.

Hrvatska glumica Nataša Janjić često u centar medijske pažnje dolazi zbog svog privatnog života, a i ona sama rado povremeno podeli trenutke iz svog privatnog života na Instagramu, gde je prati skoro 90.000 ljudi.

Često deli porodične trenutke, a pritom ne skriva da je i nakon četiri godine braka još uvek ludo zaljubljena u svog supruga Nenada Medančića.

Nedavno je tako objavila preslatku fotografiju na kojoj on u naručju drži njihovo dvoje dece, sina Tonija i ćerkicu Katju.

‘Njihov je tata najbolji tata. Srećan Dan očeva svim najboljim tatama sveta’, poručila je uz fotografiju.

Najnovijom objavom ipak je privukla pažnju na drugi način. Nataša, koja je poznata po svojoj dugoj riđoj kosi, potpuno je promenila imidž i na novoj fotografiji osvanula ošišana na kratak bob i s plavom kosom.

‘Da čujem, kako mi stoji?’, pitala je pratioce.

A oni su imali podeljena mišljenja. Dok su joj neki oduševljeno pisali da njoj sve lepo stoji, drugima se ipak više svidela njena stara frizura.

‘Divna uvek, ali ti si naša vatra, ostani riđe divno neukrotiva’, napisala joj je glumica Bojana Gregorić Vejzović.

‘Ko je lep, lep je’, bio je komentar Viktorije Rađe.

‘Sve ti stoji ženo’, ‘Prirodno lepa i s kacigom, baš predivna’, ‘Ma lepom licu sve lepo stoji’, ‘Ne dolazi u obzir’, ‘Retko kojoj ženi džindžer boja stoji kao tebi, tako da sam za džindžer opciju. Iako, i ovo je odlično’, ‘Tebi sve stoji, ali s dugom kosom si mi lepša’, bili su neki od komentara, prenosi story.hr.

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram