Ćerkama su dali isto ime: Ženu za kojom Džordž Kluni i danas žali zvali su najvećom lepoticom Holivuda

džordž kluni
Foto: Ralph Dominguez/MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džordž Kluni našao je sreću uz advokaticu Amal Alamudin, ali krajem 80-ih sve što je hteo bila je neraskidiva veza s glumicom za kojom i dalje žali.

Džordž Kluni (62), kog zovu večnim zavodnikom, našao je sreću uz advokaticu Amal Alamudin, s kojom se venčao 2014. i dobio blizance. Ali krajem 80-ih sve što je hteo bila je neraskidiva veza s glumicom za kojom i dalje žali. Reč je o Keli Preston, koju su zvali jednom od najlepših žena u Holivudu. Keli je preminula 2020. u 58. godini nakon borbe s rakom dojke. Bila je u braku s Džonom Travoltom, a njene ljubavne priče sa Džordžom mnogi se i dalje sećaju.

Foto:

Glumcu je ta veza s Keli bila najvažnija stvar, kako je sam govorio.

Preston se 1985. udala za Kevina Gejdža, ali to nije bio srećan brak, pa se razvela nakon dve godine.

Keli i Džordž susreli su se nakon kraha njenog braka na zabavi na koju ih je pozvao zajednički agent. Džordž ju je provozao na svom motoru Harley-Davidson i očarao.

Brzo su se odlučili na zajednički život. Imali su i neobičnog kućnog ljubimca, trbušastu svinju koju su nazvali Maks. Maks je bio Džordžov poklon Keli.

To je bila neobična Džordžova ideja da načini neraskidivu vezu sa Keli, piše Story.hr.

Njihova veza nije dugo trajala uprkos tome što su mnogi govorili da je to bila fatalna ljubav. Razišli su se 1989, a onda se Keli zabavljala s Čarlijem Šinom, s kojim se verila, pa raskinula veridbu.

Džordž se kasnije venčao sa Amal, a Keli za Travoltu, a oboje su dobili ćerke kojima su dali isto ime – Ela.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram