Najlepši par Holivuda se toliko retko pojavljuje zajedno da smo zaboravili da su u braku

Rajan Gosling i Eva Mendez
Foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Eva Mendez i Rajan Gosling su zajedno od 2011, imaju dvoje dece i, prema rečima ljudi koji su im bliski, vode potpuno normalne živote. A sada su otkrili i zašto se nigde ne pojavljuju zajedno.

O privatnom životu Eve Mendez i Rajana Goslinga se malo zna, jako su dobro uigrani i to dobrim delom zbog nekih pravila kojih se oboje pridržavaju

Na 96. ceremoniji dodele Oskara, umesto supruge, glumcu su se pridružili članovi porodice, mama, sestra i očuh.

On je ove godine bio nominovan za najboljeg sporednog glumca za ulogu Kena u filmu Barbi, a tokom ceremonije je izveo i pesmu „I’m Just Ken“. Ali njegova supruga, Eva Mendez, ponovo nije bila prisutna.

AMPAS / Zuma Press / Profimedia

Ali Eva je ipak uvek tu

Mada par već godinama ima skladan odnos, mediji nisu ni očekivali da je vide u pratnji supruga. Eva i Rajan su se samo jednom zajedno pojavili na crvenom tepihu, i to davne 2013. godine, kada su prisustvovali premijeri zajedničkog filma „The Place Beyond the Pines“.

Eva Mendez i Rajan Goslin
Foto: Dave Allocca/Starpix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, ovo ne znači da jedno drugom nisu najveća podrška.

Nakon što su osnovali porodicu, Eva je pauzirala svoju glumačku karijeru kako bi se maksimalno posvetila deci. Dok Rajan ispunjava svoje holivudske dužnosti, Eva i njihove ćerke ga podržavaju iza kulisa, baš kao i tokom dodele Oskara.

Marksman/Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njene objave na Instagramu oslikavale su Evinu nepokolebljivu podršku. Prvo je podelila ležeran, ali nežan video ispred njegove garderobe, obučena u teksas suknju, opuštenu košulju i takođe teksas jaknu, sa crnim kačketom, u opisu je poručila: „Uvek uz mog čoveka“.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Kasnije je podelila fotografiju iz Rajanove svlačionice, gde su se nalazili svi autfiti koje je glumac nosio tokom dodele Oskara, kao i tokom kultnog performansa „Ja sam samo Ken“, ali ovog puta je imala malo drugačiju poruku: „Ken je stigao sve do Oskara“, a zatim se obratila mužu „RG. Sada dođi kući, treba da stavimo decu u krevet.“

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Rajan Gosling pokazuje ljubav na svoj način

Glumac je takođe pronašao način da pokaže svoju ljubav prema Evi. On kao svojstveni omaž ljubavi prema njoj nosi ogrlicu sa slovom „E“, koju je nekoliko puta poljubio tokom premijera i dodela nagrada.

Čini se da Rajan ceni sve načine na koje Eva stoji uz njega, čak i ako to nije „fizički“. On je otkrio da su njegova supruga i ćerke odigrale značajnu ulogu i dale mu svu snagu i podršku pre nego što je kročio na crveni tepih. Napomenuo je da ga one nisu samo bodrile, već su mu pružile i kritike, komentare i savete, što su posebno uradile nakon što su dan ranije odgledale njegovu generalnu probu. „Bilo je divno gledati ih kako sede u prvom redu“, naveo je glumac, pa dodao da ga one najviše ispunjavaju.

CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rajan je podsetio i da je upravo ljubav njegovih ćerki prema Barbi i nezainteresovanost za Kena inspirisala glumca da prihvati ulogu. „Posle svega toga, najbitnije mi je da su one tu i vide sve“, ističe on i podseća da mu je bliskost i snažna veza za suprugom i decom glavni prioritet.

Eva Mendez je otkrila zašto se ona i Rajan Gosling ne pojavljuju zajedno na crvenom tepihu

U objavi na društvenim mrežama koju je podelila prošle godine, Eva ukazuje na razlog zašto se par nikada ne pojavljuje zajedno na javnim događajima.

Kako su se mediji pripremali da će je redovno viđati na crvenom tepihu tokom Barbi turneje, Eva im se zahvalila i napomenula: „Ali mi ne radimo te stvari zajedno.“

Bruce/Javiles/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kasnije, kada je obožavalac pitao zašto nikada nisu prisustvovali događajima kao par, Mendez je odgovorila da joj je prijatno samo da objavljuje određene fotografije, ali da joj „nije ugodno“ da stavlja privatni život pod reflektore. Uprkos tome, izrazila je interesovanje da snimi još jedan film sa suprugom.

Fanovi ipak nisu odustali, te se niz pitanja vrteo po društvenim mrežama: „Zašto mu se ona nikada ne pridruži na crvenom tepihu? Pogotovo što je nominovan. Zamislite glamur njih dvoje“, prokomentarisao je jedan obožavalac. „Ali trebaš nam na crvenom tepihu“, napisao je drugi.

Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Porodica kao prioritet

Ipak, jasno je da Rajan Gosling i Eva Mendez daju prioritet privatnosti u svojoj vezi. Ovo je posebno vidljivo u njihovom roditeljstvu, gde imaju vrlo prizeman i jednostavan pristup. Trude se da provode što više vremena zajedno, kao i da većinu stvari rade sami, kako bi na taj način dali pozitivan primer svojim ćerkama.

Kako je danas ovo postalo retkost među holivudskim parovima, Eva i Rajan su pravo osveženje, ali i inspiracija. Njihova veza se zasniva na tradicionalnim vrednostima i porodici, što oni često ističu.

Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram