Džordž Kluni otkrio detalje prosidbe lepe Amal: Nije sve išlo po planu

kluni
Foto: FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia

Priznao da nije sve išlo po planu

Glumac Džordž Kluni podelio je nove detalje o tome kako je zaprosio svoju suprugu, poznatu advokaticu za ljudska prava Amal Kluni s kojom je 2014. godine u romantičnoj Veneciji uplovio u bračnu luku.

Prilikom gostovanja u tok šou programu koleginice Dru Barimur, Kluni je iskreno priznao da je njegov plan prosidbe britanske lepotice libanskih korena prošao katastrofalno, ali da je srećan što mu je rekla ‘da’ nakon 20 minuta, piše tportal.hr.

‘Bilo je katastrofa, a isplanirao sam celu stvar’, priznao je Kluni.

On je naime otkrio da je verenički prsten Amal pronašla u njegovoj kuhinjskoj fioci i da je u tom trenutku pomislila da ga je tamo ostavila neka druga žena.

Kluni, koji ovih dana marljivo promoviše romantičnu komediju ‘Karta za raj’, dodao je kako je Amal planirao da zaprosi uz muziku svoje tetke, američke pevačice Rouzmari Kluni.

‘Hteo sam da joj dam prsten uz Rouzmarinu pesmu ‘Why Shouldn’t I’. Kada je počela da svira, Amal sam rekao da mi doda upaljač iz kuhinjske fioke u kojoj se nalazio prsten. Imali smo sveću, ali sam je ugasio kako bi ona mogla da uzme upaljač’, objasnio je Kluni.

Ali kada je Amal ugledala prsten u fioci, pomislila je da ga je neka žena tamo ostavila godinama pre.

‘Nije rekla ‘da’ sve do pesme ‘Goody Goody’ uz koju je trebalo da plešemo nakon prosidbe. Stalno je govorila ‘O moj Bože, o moj Bože’. Zatim sam joj rekao: ‘Slušaj, želeo bih da se oženim tobom, ali takođe nisam mlad i sad sam toliko dugo na kolenima da osećam da bih mogao da izgubim kuk’, našalio se u razgovoru s Dru.

Titulu najpoželjnijeg holivudskog neženje Džordž je uspešno nosio godinama sve dok nije upoznao prelepu pravnicu Amal. Par se upoznao 2013. u njegovoj kući u Italiji i otad su jedan od najskladnijih holivudskih parova.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram